Η σύζυγος του Σεΐχη του Ντουμπάι το έσκασε για να γλιτώσει από την κακοποίηση | dete

Η σύζυγος του Σεΐχη του Ντουμπάι το έσκασε για να γλιτώσει από την κακοποίηση

"Στα κρύα του λουτρού" άφησε τον σύζυγο της η 45χρονη Πριγκίπισσα Haya, τον Σεΐχη του Ντουμπάι Mohammed Bin Rashid al-Maktoum και ζήτησε άσυλο στη Γερμανία. Πρόκειται για περίεργη ισι να έχει δραπετεύσει, επειδή η ζωή της βρισκόταν σε κίνδυνο!

Από την πλευρά του, ο Σεΐχης έγραψε μια οργισμένη επιστολή, καταγγέλλοντας την σύζυγό του για προδοσία και απιστία! Στο μεταξύ, σύμφωνα με όσα ανέφερε η Radha Stirling, Διευθύνουσα Σύμβουλος μιας ΜΚΟ του Ντουμπάι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ο Οργανισμός είχε λάβει αρκετές αναφορές το προηγούμενο διάστημα σχετικά με την πρόθεση της Πριγκίπισσας να δραπετεύσει από το αραβικό κράτος.

«Κάθε φορά που κάποιος κάνει αίτηση για πολιτικό άσυλο, αυτό, προφανώς, συμβαίνει επειδή η ζωή του είναι σε κίνδυνο και επειδή έχει υποστεί σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του. Γνωρίζουμε ήδη ότι Πριγκίπισσα Latifa, κόρη του Σεΐχη, εγκατέλειψε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αναζητώντας άσυλο, καθώς έχει υποστεί κακοποίηση στα χέρια του πατέρα της.

Τώρα, φαίνεται, πως και η πριγκίπισσα Haya, σύζυγος του Σεΐχη, έχει επίσης εγκαταλείψει τη χώρα και κατέφυγε στη Γερμανία» σχολίασε η Stirling. Επιπλέον, φημολογείται πως η Πριγκίπισσα - πέραν της Γερμανίας -  έχει αναζητήσει καταφύγιο και στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατοικεί, ήδη, σε μια μυστική τοποθεσία στο Λονδίνο.