Η ομολογία του serial killer της Κύπρου: «Βαρέθηκα. Θέλω να πάω φυλακή. Φέρτε ένα χαρτί να σας τα γράψω όλα» | dete

Η ομολογία του serial killer της Κύπρου: «Βαρέθηκα. Θέλω να πάω φυλακή. Φέρτε ένα χαρτί να σας τα γράψω όλα»

Στην Κύπρο συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των θυμάτων του serial killer «Ορέστη» στις «λίμνες του θανάτου», ενώ ο δράστης ομολόγησε γραπτώς τα εγκλήματά του.

Στη λίμνη του Μεμή στον Ξυλιάτο αναζητούν το άψυχο σώμα της 6χρονης Σιέρα, κόρης της Mary Rose, ενώ στο Μιτσερό στην Κόκκινη Λίμνη την Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και την 8χρονη κόρη της Έλενα Ναταλία.

«Φέρτε ένα χαρτί να σας τα γράψω όλα»
Ο Νίκος Μεταξάς, δράστης των δολοφονιών, αναγκάστηκε να παραδεχθεί τις πράξεις του όταν διαπίστωσε πως η αστυνομία έχει στα χέρια της στοιχεία που τον συνέδεαν άμεσα με τις δολοφονίες. Ωστόσο σύμφωνα με το politis.com.cy εντύπωση προκαλεί πως ο 35χρονος ίλαρχος ζήτησε από τους αστυνομικούς να του δώσουν ένα χαρτί και να γράψει τι έχει κάνει.

«Βαρέθηκα. Θέλω να πάω φυλακή. Φέρτε ένα χαρτί να σας τα γράψω όλα», είπε και στη συνέχεια έγραψε μόνος του σε δέκα κόλλες χαρτί πώς έχει διαπράξει 6 φόνους, ενώ μιλάει και για ένα θάνατο (της 6χρονης Sierra), την οποία ισχυρίζεται ότι δεν δολοφόνησε αλλά ότι την βρήκε νεκρή από αναρρόφηση εμεσμάτων και πέταξε το πτώμα της στη λίμνη του Ξυλιάτου.

Ωστόσο Βρετανοί εμπειρογνώμονες της Scotland Yard, που έχουν φτάσει στην Κύπρο, για να συνδράμουν τις έρευνες με την εμπειρία τους σε τέτοιες υποθέσεις, δεν είναι βέβαιοι αν ο 35χρονος τα έχει ομολογήσει όλα στους ανακριτές ή αν απλώς έχει πεί μόνο ένα μέρος της εγκληματικής του δράσης.