Η ανάρτηση της κόρης του Ντιέγκο Μαραντόνα που προκάλεσε ανησυχία: Πεθαίνει από μέσα | dete

Η ανάρτηση της κόρης του Ντιέγκο Μαραντόνα που προκάλεσε ανησυχία: Πεθαίνει από μέσα

Ανησυχίες για την υγεία του πατέρα της, Ντιέγκο Μαραντόνα, εξέφρασε η κόρη του με ανάρτησή της στην οποία αναφέρει ότι ο θρύλος του ποδοσφαίρου «πεθαίνει από μέσα».

Η 30χρονη Τζιανίνα Μαραντόνα, συγκεκριμένα, έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram: «Δεν πεθαίνει επειδή το σώμα του το έχει αποφασίσει, αλλά σκοτώνεται από μέσα του και δεν το έχει συνειδητοποιήσει. Δεν πιστεύω στις παραμέτρους του φυσιολογικού, αλλά αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα που του αξίζει. Προσευχηθείτε γι’ αυτόν. Σας παρακαλώ. Σας ευχαριστώ».

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα με την στολή του και η κόρη του Τζιαννίνα με κίτρινο φόρεμα του δίνει ένα λουλούδι
Η κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα έκανε μια κρυπτογραφημένη ανάρτηση στα social media με πολλούς να υποθέτουν πως αναφέρεται στον πατέρα της
Έμμεση αναφορά στον πατέρα της;
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως το κάπως κρυπτογραφημένο μήνυμα αναφέρεται στον πατέρα της, που πρόσφατα έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένης της εγχείρησης στα γόνατα τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους. Ο 58χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου είχε επίσης δώσει μεγάλη μάχη με τις εξαρτήσεις, και συγκεκριμένα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά στο παρελθόν.

Ντιέγκο και Τζιανίννα Μαραντόνα σε αγκαλιά
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης πιστεύουν πως το μήνυμά της αναφέρεται στον πατέρα της, με πολλούς να ανησυχούν για την υγεία του/Φωτογραφία: AP
Η κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα γράφει επίσης: Θυμάστε που υπάρχει ένας ζωολογικός κήπος που σας επιτρέπει να βγάλετε φωτογραφίες με ένα γιγάντιο λιοντάρι; Μπορούσατε απλά να μπείτε μέσα στο κλουβί και απλά να το ]αγκαλιάσετε’. Φυσικά, το είχαν δώσει χάπια, γιατί διαφορετικά θα ήταν αδύνατο να δαμάσει κανείς το κτήνος. Οτιδήποτε παρόμοιο με την πραγματικότητα είναι καθαρή σύμπτωση«.

Πηγή: iefimerida.gr