Σύμφωνα με τα The Hollywood Reporter και Rolling Stone που έχουν το κείμενο της αγωγής που άσκησε η ηθοποιός, η ράπερ εκμεταλλεύεται τη φήμη και το όνομα της Στόουν «για εμπορικούς σκοπούς χωρίς συγκατάθεση» με σκοπό να βγάλει χρήματα.

Το τραγούδι της 31χρονης ράπερ κυκλοφόρησε το 2018 και εκτός από τον τίτλο, στο ρεφρέν τραγουδάει τη φράση «Sharon, Sharon, Sharon stoned», ενώ σε μεγάλο μέρος του κομματιού δεν ακούγεται τίποτα άλλο παρά το όνομα της Σάρον Στόουν. Σύμφωνα με το κείμενο της μήνυσης το οναματεπώνυμο «Σάρον Στόουν» ακούγεται συνολικά 33 φορές και το μικρό όνομα της ηθοποιού 99 φορές κατά τη διάρκεια του κομματιού.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού, η Chanel, ως άλλη Σάρον Στόουν, αναπαριστά την πασίγνωστη σκηνή με το σταυροπόδι από το «Βασικό Ένστικτο» όπως και σκηνές από την ταινία «Casino».

Τo κείμενο της μήνυσης αναφέρει επίσης ότι χρησιμοποιώντας η τραγουδίστρια το όνομα της Στόουν («Sharon Stoned»), προωθεί παράλληλα την πώληση προϊόντων κάνναβης, καθώς αυτή η ορολογία χρησιμοποιείται για κάποιον που βρίσκεται υπό την επήρεια μαριχουάνας.

Η ράπερ από την πλευράς της δηλώνει έκπληκτη και απογοητευμένη και αναφέρει ότι δεν είχει κακή πρόθεση. Ισχυρίζεται επίσης ότι είχε ενημερώσει τη Στόουν και της άρεσε η ιδέα του τραγουδιού. Προσθέτει μάλιστα ότι στην αρχή η Στόουν είχε δηλώσει την επιθυμία να συμμετέχει στο βίντεο, ενώ έκανε και προτάσεις σχετικά με το περιεχόμενο του κλιπ. Ωστόσο ακύρωσε τη συμμετοχή της την ημέρα που θα γυριζόταν το βίντεο του τραγουδιού και μάλιστα έπειτα από μήνες συζητήσεων και συναντήσεων με την ράπερ και το σκηνοθέτη του κλιπ.