Η Ρεάλ κυνηγά τον Μπαπέ της Παρί – Δείτε το ασύλληπτο ποσό που σκοπεύει να προσφέρει | dete

Η Ρεάλ κυνηγά τον Μπαπέ της Παρί – Δείτε το ασύλληπτο ποσό που σκοπεύει να προσφέρει

Εδώ και δύο χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης κυνηγά τον Κιλιάν Μπαπέ, αλλά δεν έχει καταφέρει να πείσει την Παρί Σεν Ζερμέν να τον παραχωρήσει.

Πριν δύο χρόνια είχε φτάσει στο σημείο να προσφέρει 180 εκ. Ευρώ, όμως η πρόταση αυτή δεν θεωρήθηκε αρκετή για το νέο μεγάλο αστέρι του ποδοσφαίρου. Τώρα όμως η ομάδα της Μαδρίτης επανέρχεται και σύμφωνα με την Le Parisien ετοιμάζεται να κάνει μία πρόταση, που όμοιά της δεν έχει ξαναδεί αθλητής. Σύμφωνα με τους Γάλλους, η «βασίλισσα» σκοπεύει να προσφέρει το ποσό των 400 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να πείσει τους Γάλλους να τον παραχωρήσουν!

Αν επιβεβαιωθεί η προσφορά αυτή θα πρόκειται για ένα ασύλληπτο ποσό που θα δοθεί σε ποδοσφαιριστή, το οποίο θα ξεπερνά κατά πολύ τα χρήματα που έχουμε δει ως τώρα σε προσφορές σε σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως στην πρόταση αναμένεται να δοθεί ως ανταλλαγή ο Βινίσιους Τζούνιορ, τον οποίο θέλει η Παρί.
Οι Γάλλοι είχαν αποκτήσει τον Μπαπέ από τη Μονακό με το ποσό των 135 εκ. Ευρώ, με την Ρεάλ να είναι έτοιμη να δώσει τα διπλάσια σχεδόν χρήματα από την ακριβότερη μεταγραφή που έχει γίνει ποτέ. Αυτή έγινε από την Παρί, όταν απέκτησε τον Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα, με το ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ.