Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχεται τη ΧΙΩΝ ΑΒΕΕ | dete

Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχεται τη ΧΙΩΝ ΑΒΕΕ

 

Με την εταιρεία “ΧΙΩΝ ΑΒΕΕ”, πρωτοπόρα στον κλάδο της επεξεργασίας θαλασσινού αλατιού, συνεχίζεται η αριθμητική διεύρυνση των Μελών της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, αγγίζοντας έως τώρα τον αριθμό των 48 και εκπροσωπώντας ποικίλες κατηγορίες του Ελληνικού επιχειρείν. Με τη νέα προσθήκη, ενισχύεται περαιτέρω το έργο της προώθησης της Ελληνικής επιχειρηματικότητας με στόχο την επίτευξη της ανάκαμψης της Ελληνικής Οικονομίας.

Έχοντας λάβει την απαραίτητη πιστοποίηση από την EUROCERT, τα προϊόντα της ΧΙΩΝ φέρουν πλέον το σήμα αναγνωρισιμότητας “ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ”, ενημερώνοντας το καταναλωτικό κοινό για την ελληνικότητα του τρίπτυχου της Έδρας, Παραγωγής και Ιδιοκτησίας της εταιρείας. Με έδρα την Πάτρα, η ΧΙΩΝ επεξεργάζεται από το 1935 θαλασσινό αλάτι των αλυκών Μεσολογγίου, μιας από τις καλύτερες ποιότητες της Μεσογείου. Επιπλέον, η ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας είναι διεθνώς αναγνωρισμένη, καθώς εφαρμόζεται η πιο σύγχρονη τεχνολογία στον τομέα της επεξεργασίας του θαλασσινού αλατιού, ώστε να διατηρείται αναλλοίωτη η σύνθεση και η μορφή των κρυστάλλων με όλα τα πλούσια ιχνοστοιχεία της θάλασσας.

Ειδικότερα, η ΧΙΩΝ αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε με τα διεθνές πρότυπο ISO 9002:1994, για την επεξεργασία του θαλασσινού αλατιού, ακολουθώντας σταθερά βήματα καινοτομίας στον κλάδο, όπως το λανσάρισμα χονδρού αλατιού στην αγορά σε λειτουργική φιάλη ΠΕΤ. Το 48ο Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ διατηρεί μέχρι σήμερα την οικογενειακή παράδοση και συνεχίζει να παράγει υψηλής ποιότητας φυσικό θαλασσινό αλάτι σε κρυσταλλική μορφή και σε πληθώρα συσκευασιών κατάλληλα για κάθε χρήση, εντυπωσιάζοντας τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς παραγωγούς