Η Πατρινή μουσικός Αγγελική Τουμπανάκη στον “Σταυρό του Νότου” | dete

Η Πατρινή μουσικός Αγγελική Τουμπανάκη στον "Σταυρό του Νότου"

Μετά τις τρεις τελευταίες ξεχωριστές εμφανίσεις του Toubanaki Music Projects (Δεκέμβρης 2018), η Πατρινή στην καταγωγή μουσικός Αγγελική Τουμπανάκη και οι συνεργάτες της προσκαλούν ξανά το κοινό στον πολυσυλλεκτικό μουσικό τους κόσμο, στον «Σταυρό του Νότου club» στην Αθήνα στις 10, 17 και 24 Φεβρουαρίου 2019.

Η ταλαντούχα βοκαλίστρια και ερμηνεύτρια Αγγελική Τουμπανάκη, για δεκατέσσερα χρόνια, χαράζει, με εκλεκτούς φίλους μουσικούς, διαδρομές στην Contemporary Vocal, World και Electronic Jazz, με στόχο την ελευθερία και πηγαία χαρά που προσφέρει η συλλογική καλλιτεχνική συνύπαρξη και μέθεξη.

Στο μεταξύ την Τετάρτη 23/1/2019 στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης του Soloup στο Μουσείο Μπενάκη δόθηκε συναυλία των Drums & Voice Jazztronica Duet (Αγγελική Τουμπανάκη και Ηλίας Δουμάνης).

Οι δύο μουσικοί μαζί με τον Soloup παρουσίασαν μια βιωματική μουσική-εικαστική παράσταση. Μια ξεχωριστή καλλιτεχνική σύμπραξη των τριών καλλιτεχνών, η οποία εξελίσσεται επί σκηνής σε πραγματικό χρόνο: Παράξενοι ήχοι, εφέ, βοκαλισμοί μεταπλάθονται την ίδια στιγμή σε χρώματα, σκιές και γραμμές.