Η Πατρινή Χρυσή Σεβαστιάδου κέρδισε τον διαγωνισμό με ένα μακαρόν… ρυζόγαλο | dete

Η Πατρινή Χρυσή Σεβαστιάδου κέρδισε τον διαγωνισμό με ένα μακαρόν… ρυζόγαλο

Η συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Γαλλικής Πρεσβείας για το καλύτερο μακαρόν της χάρισε μία σημαντική διάκριση, ενώ η σχέση της με την ζαχαροτεχνία ξεκίνησε ως μία ανάγκη έκφρασης και έχει εξελιχθεί σε μία σχέση που την προκαλεί να αναμετρηθεί με τον εαυτό της, τεστάροντας την έμπνευσή της, τη φαντασία και την αντοχή της.

Γλυκές δημιουργίες που θα μπορούσε να τις χαρακτηρίσει κανείς ως μικρά έργα τέχνης

Η Πατρινή Χρυσή Σεβαστιάδου που ασχολείται με την «διακοσμητική» ζαχαροπλαστική, αγαπώντας το vintage και το ρουστίκ στιλ στις δημιουργίες της, καταφέρνει να παρουσιάζει γλυκές δημιουργίες που θα μπορούσε να τις χαρακτηρίσει κανείς ως μικρά έργα τέχνης.

Το 2018 ήταν μία σημαντική χρονιά για εκείνη καθώς έφτασε στον τελικό του διαγωνισμού της Γαλλικής Πρεσβείας για το καλύτερο μακαρόν. Μάλιστα ήταν η μόνη μη επαγγελματίας ζαχαροπλάστης ανάμεσα σε 50 διαγωνιζόμενους. Στον τελικό συμμετείχε με ένα μακαρόν με γκανάς λευκής σοκολάτας και ρυζόγαλο, βανίλια, κανέλα. Το μακαρόν της είχε μοβ χρώμα με μια βρώσιμη ασημένια πινελιά. Φέτος θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής στην Πάτρα, όπου πραγματοποιείται για πρώτη φορά ημιτελικός του διαγωνισμού.