Η Πάτρα απέκτησε CANDIA! Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΕΡΓΟΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ | dete

Η Πάτρα απέκτησε CANDIA! Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΕΡΓΟΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ

Η Πάτρα απέκτησε κατάστημα Candia και ο μας εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή  την απόφαση. Το κατάστημα βρίσκεται στην Πατρών Αθηνών 11 και εγκαινιάζεται στις 6 Σεπτέμβρη. Ο «Κόσμος» μίλησε με τον ιδιοκτήτη Γρηγόρη Βέργο.

  • Γιατί επιλέξατε να ανοίξετε ένα κατάστημα Candia;

Μετα από 30 χρονια αψογης συνεργασιας με την οικογενεια της CANDIA , σαν δευτερη γενια θελαμε  να προχωρησουμε από κοινου σε  ένα βημα παραπανω  μεσω ενός εξειδικευμενου καταστηματος αποκλειστικα με στρωματα και προιοντα υπνου .

Το κατάστημα της Πάτρας έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με το νέο διπλά βραβευμένο concept, για την καινοτόμο αρχιτεκτονική & εσωτερική διακόσμηση του καθώς και για την μοναδική εμπειρία που προσφέρει στον επισκέπτη.Η σχεδιαστική προσέγγιση λοιπόν, βασίστηκε στις αξίες που γεννά ο τόπος της Μεσογείου, τις ίδιες αξίες που πλαισιώνουν τη νέα εικόνα της CANDIA.

  • Που βασίζεται η φιλοσοφία των προϊόντων σας;

Μέσα από την υπόσχεση ''WAKEUPINTHEMEDITERRANEAN'',  η CANDIA παρακινεί τον καταναλωτή να ξυπνήσει, να ανακαλύψει, να δημιουργήσει και να ζήσει νέες εμπειρίες, γνωρίζοντας ότι το μυστικό του καλού ύπνου βρίσκεται στο κίνητρο που δίνουμε στον εαυτό μας για να ξυπνήσουμε την επόμενη μέρα!  Θα ξυπνήσουμε ξεκούραστοι και αναζωογονημένοι μόνο όταν νιώθουμε ότι θα σηκωθούμε από το κρεβάτι μας για κάτι για το οποίο αξίζει να αφήσουμε τον ύπνο μας!

  • Πόσο έχει διαφοροποιηθεί το κοινό τα τελευταία χρόνια;

Πάρα πολύ!  Το κοινό έχει αντιληφθεί πλέον ότι ο ύπνος  είναι ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά και γι αυτό  πριν την αγορά προϊόντων ύπνου  όπως ενός στρώματος, θα προχωρήσει πρώτα σε εκτεταμένη έρευνα αγοράς. Θα επισκεφτεί ένα κατάστημα, θα ρωτήσει, θα δοκιμάσει, θα ψάξει πολύ για να επιλέξει εκείνο που ταιριάζει πραγματικά στις ανάγκες του.  Θα θελήσει να μάθει για τα υλικά που χρησιμοποιούνται, την προέλευσή τους, τον τρόπο επεξεργασίας τους  ακόμα για τις τεχνικές κατασκευής , αν αυτές είναι φιλικές προς το ανθρώπινο σώμα.

  • Τι είναι αυτό που καθορίζει τις αλλαγές στον κλάδο σας;

Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής και οι αυξανόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής έχουν επιβάλλει βιομηχανοποιημένες παραγωγικές διαδικασίες με αποτέλεσμα, συχνά, τα αγαθά που παράγονται με αυτόν τον τρόπο να υστερούν σε ποιότητα σε σχέση π.χ. με τα χειροποίητα.  Η CANDIA πιστή στη φιλοσοφία της να χαρίζει σε όλους ποιοτικό ύπνο που σε ταξιδεύει στη Μεσόγειο, χρησιμοποιεί μόνο υψηλών προδιαγραφών τεχνικές και πάθος για τελειότητα ώστε να κατασκευάζει για όλους  στρώματα ανώτερης ποιότητας και αισθητικής!