Η Ελεν Μίρεν απαντά στα σχόλια για την ομοιότητά της με τη νέα σύντροφο του Κιάνου Ριβς | dete

Η Ελεν Μίρεν απαντά στα σχόλια για την ομοιότητά της με τη νέα σύντροφο του Κιάνου Ριβς

Κολακευμένη δηλώνει η Έλεν Μίρεν όσον αφορά στα σχόλια που έγιναν για την ομοιότητά της με τη νέα σύντροφο του Κιάνου Ριβς.

Πριν από λίγες ημέρες, ο 55χρονος Κιάνου Ριβς εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί πιασμένος χέρι – χέρι με την 46χρονη σύντροφό του, την καλλιτέχνη Αλεξάνδρα Γκραντ, δείχνοντας έτσι δημόσια την αγάπη τους. Το ζευγάρι είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια, καθώς έχουν συνεργαστεί και στα δύο βιβλία του ηθοποιού, με την Γκραντ να κάνει την εικονογράφηση.

Πολλοί βλέποντάς τους, θέλησαν να εκφράσουν την υποστήριξή τους στον Κιάνου Ριβς που επέλεξε μια «κατάλληλη σε ηλικία σύντροφο» ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που κατέφυγαν στο Twitter για να επισημάνουν τις ομοιότητες της Αλεξάνδρας Γκραντ με την διάσημη ηθοποιό Έλεν Μίρεν.

Ο Κιάνου Ριβς με την σύντροφό του Αλεξάνδρα Γκραντ στο κόκκινο χαλί
Ο Κιάνου Ριβς με την σύντροφό του Αλεξάνδρα Γκραντ στο κόκκινο χαλί
«Δεν με πειράζουν οι συγκρίσεις»
Και τώρα, η λαμπερή Βρετανίδα ηθοποιός, ηλικίας 74 ετών, θέλησε να απαντήσει σε όλα αυτά τα σχόλια, λέγοντας πως δεν την πειράζουν οι συγκρίσεις.

Ο Κιάνου Ριβς με την σύντροφό του Αλεξάνδρα Γκραντ
Πολλοί χρήστες του Twitter σχολίασαν πως η νέα σύντροφός του Κιάνου Ριβς μοιάζει εκπληκτικά με την Έλεν Μίρεν
Συγκεκριμένα, η Έλεν Μίρεν μίλησε γι’ αυτό στο Etnertainment Tonight, λέγοντας: «Το είδα αυτό. Ήταν πολύ κολακευτικό για μένα, ξέρετε, επειδή προφανώς είναι αξιαγάπητη». Και η ηθοποιός που είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Τέιλορ Χακφόρντ, πρόσθεσε: «Ξέρω τον Κιάνου Ριβς πολύ καλά. Έκανε μια ταινία με τον σύζυγό μου και είναι το πιο αξιαγάπητο, το πιο υπέροχο πλάσμα. Είναι πολύ τυχερή και είμαι σίγουρη πως κι εκείνος είναι πολύ τυχερός».
Πηγή: iefimerida.gr