Η Ανανία αποκάλυψε την ιστορία της και έστειλε μήνυμα | dete

Η Ανανία αποκάλυψε την ιστορία της και έστειλε μήνυμα

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» ήταν η Τραϊάνα Ανανία, η οποία μίλησε και για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στα 14 της χρόνια.

Η ηθοποιός που στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν συμμετείχε στο Nomads 2, αποκάλυψε την ιστορία της, θέλοντας παράλληλα να στείλει το δικό της μήνυμα στα κορίτσια. «Αντέδρασα πολύ λάθος εκείνο το διάστημα, οπότε η δική μου περίπτωση δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση. Δεν τον έβαλα φυλακή, δεν επέμεινα, δεν μίλησα, αυτό είναι το λάθος», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια εξήγησε ότι δέχθηκε παρενόχληση από άνθρωπο που δούλευε στο μπαλέτο όπου πήγαινε. «Προσπάθησε να μεταφέρει ότι δεν ήταν κάτι κακό» δήλωσε μεταξύ άλλων. Η Τραϊάνα Ανανία αποκάλυψε ότι δεν μίλησε με τους γονείς της καθώς δεν είχαν και την καλύτερη επικοινωνία.

«Δεν είχα και την τέλεια σχέση επικοινωνίας με τους γονείς μου» τόνισε. Και πρόσθεσε: «Αν τα κορίτσια δεν έχουν καλή σχέση με τους γονείς τους, να μιλήσουν με τον άνθρωπο που θα τους πάρουν στα σοβαρά. Ας είναι η δασκάλα τους, η νταντά τους, η θεία τους, όποιος είναι κοντά τους». Όσο για το πως είναι σήμερα η σχέση με τους γονείς της, είπε: «Προσπαθούμε».

Δείτε το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο από το 20ο λεπτό.