Η Αιγιώτισσα που απολαμβάνουμε στον Ant1 | dete

Η Αιγιώτισσα που απολαμβάνουμε στον Ant1

Η Ντόρα Μακρυγιάννη είναι η τηλεοπτική Μαρίνα στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, "Γυναίκα χωρίς όνομα".

Πρόκειται για την πρώτη της δουλειά στο χώρο της υποκριτικής και όπως όλα δείχνουν, με το ταλέντο που έχει, θα κάνεις πολλές ακόμη.

Η νεαρή ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο. Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε οικονομικά και ασφαλιστική, ενώ μετά το τέλος των σπουδών της ξεκίνησε να εργάζεται στο ασφαλιστικό γραφείο του πατέρα της.

Παράλληλα με τη δουλειά της ήταν μέλος σε ερασιτεχνική θεατρική ομάδα που ήταν και η πρώτη επαφή της με την υποκριτική, καθώς βοηθούσε τους ηθοποιούς με τα λόγια τους. Μετά από την συμμετοχή της σε θεατρική παράσταση ως ηθοποιός, αποφάσισε πως θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά.

Σε ηλικία 24 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, αφήνοντας πίσω τη πόλη της και δίνοντας εξετάσεις στη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου, όπου σπούδασε τρία χρόνια. Κατά τη διάρκεια μιας παράστασης που συμμετείχε πριν το τέλος των σπουδών της, η υπεύθυνη μυθοπλασίας του ANT1 την είδε και της άρεσε.

Λίγο αργότερα της πρότεινε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα καθημερινή δραματική σειρά του σταθμού "Γυναίκα Χωρίς Όνομα", όπου και δέχτηκε.