Ζητούν καμπίνες οι χειμερινοί στην Πλαζ -Η χειρόγραφη ανακοίνωση στο στέγαστρο – ΦΩΤΟ | dete

Ζητούν καμπίνες οι χειμερινοί στην Πλαζ -Η χειρόγραφη ανακοίνωση στο στέγαστρο - ΦΩΤΟ

Στέγαστρα για τις ανάγκες τους ζητούν οι χειμερινοί κολυμβητές στην περιοχή της πλαζ στην Πάτρα. Mάλιστα ένας εξ αυτών, ο Βασίλης Δοξαράς,  ανάρτησε κιόλας το αίτημά του πάνω σε μια από τις καμπίνες όταν ενημερώθηκε ότι αυτές σε λίγες ημέρες θα ξηλωθούν όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, προκειμένου να φυλαχτούν για την επόμενη σεζόν.

Η χειρόγραφη ανακοίνωση είναι κολλημένη στην καμπίνα που βρίσκεται δίπλα στο κατάστημα της πλαζ.

«Να μην πάρετε την καμπίνα διότι είμαστε 20 άτομα χειμερινοί κολυμβητές και δεν έχουμε που να αλλάξουμε το χειμώνα» αναφέρει.

Η αλήθεια είναι ότι οι χειμερινοί κολυμβητές στην πλαζ δεν έχουν που να απαγκιάσουν το χειμώνα, ούτε καμπίνες για να αλλάξουν.

Στο Ρίο, όπου οι χειμερινοί κολυμβητές είναι περισσότερο οργανωμένοι και ανέρχονται περίπου σε 80, ζητήθηκε από τον δήμο και τοποθετήθηκε στην περιοχή όπου κολυμπούν , στο ύψος του Δημορρηγόπουλου, ένα  ξύλινο στέγαστρο όπου μπορούν να απαγκιάζουν. Στην πλαζ, όπου οι χειμερινοί κολυμβητές κολυμπούν σε μια έκταση πολλών μέτρων, απαιτούνται τουλάχιστον τρεις καμπίνες για της ανάγκες τους, όπως τουλάχιστον λένε οι ίδιοι.