Ερχεται ο Πάσσαρης στις φυλακές Αγίου Στεφάνου; | dete

Ερχεται ο Πάσσαρης στις φυλακές Αγίου Στεφάνου;

Εντονες είναι οι συζητήτησεις και οι διεργασίες τις τελευταίες ημέρες στο σωφρονιστικό κατάστημα του Αγ. Στεφάνου της Πάτρας, για το ενδεχόμενο -που κάποιοι βλέπουν πολύ πιθανό- ο πασίγνωστος κακοποιός Κώστας Πάσσαρης, να μεταφερθεί στις φυλακές της Πάτρας, όταν εκδοθεί από τη Ρουμανία στην Ελλάδα. O πλέον διαβόητος κακοποιός που έχει καταγραφεί στα ελληνικά χρονικά, τα τελευταία χρόνια έχει στραφεί στη θρησκεία, ζητά συγχώρεση, εξομολογείται και δηλώνει μεταμέλεια. Το δικαστήριο βέβαια δεν πείστηκε και πρόσφατα του επιδίκασε τετράκις ισόβια συν 71 έτη φυλάκισης για τα εγκλήματα που τον βαρύνουν.

Πληροφορίες θέλουν να έχει δρομολογηθεί αίτημα προς τον διευθυντή των φυλακών Αγ. Στεφάνου της Πάτρας, ώστε να αποδεχθεί τη μεταφορά Πάσσαρη στην Πάτρα, όταν έρθει η ώρα της έκδοσής του στη χώρα μας, ώστε να προωθηθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα που βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Πατρών.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει επαφές σε επίπεδο Πάτρας ακόμη και για τον πνευματικό που θα αναλάβει τον Κώστα Πάσσαρη, στη λογική που το κάνει τα τελευταία χρόνια ο πατέρας Γερβάσιος.