Επιστημονικό Πάρκο Πατρών – Πραγματοποεί εκδήλωση μεταφοράς τεχνογνωσίας | dete

Επιστημονικό Πάρκο Πατρών - Πραγματοποεί εκδήλωση μεταφοράς τεχνογνωσίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών πραγματοποιεί εκδήλωση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Κέντρο CERN, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 και ώρα: 10:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΠ.

Το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών τον Απρίλη του 2019 επιλέχτηκε ως το Εθνικό Business Incubation Center του CERN. Το CERN έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο από 8 Business Incubation Centers (BICs) σε όλη την Ευρώπη, προκειμένου να βοηθήσουν στην εμπλοκή επιχειρήσεων στις τεχνολογίες του CERN.

Η εκδήλωση,  αποτελείται από τρία μέρη:

CERN Knowledge Transfer Group – BIC: To πρώτο μέρος της εκδήλωσης εστιάζει σε Startups οι οποίες θέλουν να αξιοποιήσουν την τεχνογνωσία του CERN.
CERN Procurement Department: Το δεύτερο μέρος εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να πουλήσουν την τεχνογνωσία τους ή τα προϊόντα τους στο CERN.
B2B Συναντήσεις: Στο τελευταίο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν B2B Meetings με εκπροσώπους του CERN από το τμήμα προμηθειών και το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνογνωσίας με επιχειρήσεις και ερευνητικές ομάδες που το επιθυμούν.

Στελέχη του CERN που θα παρευρεθούν:

Emmanuel Tsesmelis – CERN International Relations

Kostas Fountas, National delegate at CERN

Nick Ziogas, Digital Sciences, knowledge Transfer, CERN

Ash Ravikumar Entrepreneurship Activities, knowledge Transfer, CERN

Nikos Manthos, Industrial Liaison Officer of CERN

Jerome Pierlot, Head of IPT-PI-AT Section, CERN

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε:www.psp.org.gr/en/bic