Επίθεση Κώστα Πελετίδη στη ΡΑΠ – «Για άλλη μια φορά είναι «τζάμπα μάγκες»…» | dete

Επίθεση Κώστα Πελετίδη στη ΡΑΠ - "Για άλλη μια φορά είναι "τζάμπα μάγκες"..."

Ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για την αντίδραση της ΡΑΠ, σχετικά με την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού. Ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, εμφανίζεται ιδιαίτερα επιθετικός, κάνοντας λόγο για "τζάμπα μπαγκες".  

"Αυτή τη φορά η κυβερνητική παράταξη ΡΑΠ ξεπέρασε τον εαυτό της!

Σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει για πλειοδοσία τη Δημοτική Αρχή, γιατί με πρωτοβουλία της συζητήθηκε και ψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της επαναφοράς του 13ου και 14ου μισθού για στους εργαζόμενους.

Με απύθμενο θράσος και πολιτική υποκρισία αυτοί που στηρίζουν με νύχια και με δόντια την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που τσακίζει το λαό μας, εμφανίζονται και «φιλεργατικοί».

Για άλλη μια φορά είναι «τζάμπα μάγκες». Την ίδια ώρα που η κυβέρνησή τους δίνει 4 δισεκατομμύρια ευρώ για το ΝΑΤΟ και τους μακελάρηδες των λαών,  ζητούν να καταβληθεί ο 13ος και 14ος μισθός από το Δήμο, δηλαδή από επιπρόσθετη φορολογία του πατραϊκού  λαού, και όχι από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Η Δημοτική Αρχή -και ας ενοχλεί αυτό τους παρατρεχάμενους των αστικών κομμάτων- θα συνεχίσει να στηρίζει όλα τα δίκαια αιτήματα και τους αγώνες των εργαζομένων για μόνιμη, σταθερή  δουλειά, για μισθούς και συντάξεις που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες τους".