Ελλάς και…. Πατράς – Ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει! | dete

Ελλάς και.... Πατράς - Ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει!

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 μεσημεράκι στη 1 και στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου εισήλθε από την πλευρά της Δημ. Γούναρη φορτηγάκι γνωστής επιχειρηματικής αλυσίδας που αγνοώντας εντελώς τους κανόνες κυκλοφορίας και το γεγονός πως πρόκειται για πεζόδρομο, μπήκε κανονικά στη Ρήγα Φεραίου και στάθμευσε λίγο πριν τη συμβολή με την Φιλοποίμενος για τουλάχιστον 10 λεπτά προκειμένου να κάνει τη δουλειά του, να παραδώσει κάπου τροφοδοσία ή τα ψώνια σε κάποιον πελάτη.

Ευτυχώς εκείνη την ώρα καθότι και καθημερινή, εργάσιμη μέρα, η κίνηση δεν ήταν μεγάλη ωστόσο σίγουρα για όσους κάθονταν στις παρακείμενες καφετέριες δεν ήταν και το καλύτερο θέαμα ενώ μην ξεχνάμε και το καυσαέριο από την λίγη ώρα που το αυτοκίνητο παρέμενε με αναμμένη τη μηχανή.

Καλό είναι οι τροφοδοσίες να γίνονται την ώρα που επιτρέπεται τουτέστον όσο πιο πρωί ώστε να μην εμποδίζονται οι πεζοί και το κυριότερο να μην δημιουργούνται αρνητικές εντυπώσεις γιατί επίσης δεν είναι ωραίο και δεν δείχνει σεβασμό ένα βανάκι να πηγαίνει να παρκάρει άνετα και ωραία καταμεσίς του πεζόδρομου μπροστά μάλιστα σε μαγαζιά εστίασης που κοιτάζουν να προσελκύσουν πελάτες για να καθίσουν να απολαύσουν τον καφέ τους.