Εκθεση για τα 40 χρόνια του Συλλόγου Καρουσιωτών – ΦΩΤΟ | dete

Εκθεση για τα 40 χρόνια του Συλλόγου Καρουσιωτών - ΦΩΤΟ

 

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση του Προοδευτικού Μορφωτικού Συλλόγου των Απανταχού Καρουσιωτών ‘Ο Άγιος Δημήτριος’ το ΔΣ του Συλλόγου διοργάνωσε και επιμελήθηκε την έκθεση ιστορικής φωτογραφίας, τα εγκαίνια της οποίας έγιναν το Σάββατο 17 Αυγούστου στο Καρούσι Καλαβρύτων.

Η έκθεση επιχειρεί να αναμοχλεύσει τις αναμνήσεις από το χωριό συλλέγοντας και παρουσιάζοντας την πρόσφατη ιστορία του χωριού και των κατοίκων του. Η έκθεση αποτελείται από 60 'ιστορικές' φωτογραφίες που προέρχονται από τα προσωπικά και οικογενειακά αρχεία των απανταχού Καρουσιωτών και είναι χωρισμένες σε τρεις θεματικές ενότητες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μικρού Ποντιά, Αθανάσιος Φραντζής, ο πρόεδρος της Στέγης Πολιτισμού και Παράδοσης Καλαβρυτινών και φίλων Πάτρας ¨Αγία Λαύρα¨, Παναγιώτης Φραντζής, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λεοντιτών, Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, η πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος περιοχής Κ.Υ. Χαλανδρίτσας, Ιωάννα Θεοδωροπούλου, εκπρόσωποι της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής καθώς και πλήθος συγχωριανών και φίλων του Καρουσίου.