Εκδικάζεται η υπόθεση ξυλοδαρμού αστυνομικού από τον Κ. Μπαρμπαρούση και συγγενείς του | dete

Εκδικάζεται η υπόθεση ξυλοδαρμού αστυνομικού από τον Κ. Μπαρμπαρούση και συγγενείς του

Συνεχίζεται την Παρασκευή η εκδίκαση της υπόθεσης του ξυλοδαρμού νεαρού αστυνομικού στις Φυτείες Ξηρομέρου, από τον Κώστα Μπαρμπαρούση, τον πατέρα του και τρεις ακόμη συγγενείς του. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λευκάδας ξεκίνησε χθες την εκδίκαση της υπόθεσης του σοβαρού επεισοδίου, που είχε σημειωθεί στις Φυτείες στις 22 Αυγούστου του 2016. Για την υπόθεση αυτή, μάλιστα, είχε αρθεί με μεγάλη πλειοψηφία η βουλευτική ασυλία του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

H κατηγορία που αντιμετωπίζουν είναι για απόπειρα πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, καθώς τα τρία ξαδέλφια του πρώην βουλευτή φέρεται να χτύπησαν τον αστυνομικό με σιδερογροθιές και γκλοπ, ενώ και ο Κώστας Μπαρμπαρούσης κατηγορείται ότι χτύπησε τον αστυνομικό με μαστίγιο.

Αποτέλεσμα αυτού του περιστατικού, ήταν να τραυματιστεί ο νεαρός στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Είχε προηγηθεί, μια ημέρα πριν, παρεξήγηση και λογομαχία μεταξύ ενός ξαδέλφου του πρώην βουλευτή με τον αστυνομικό, για να ακολουθήσει την επομένη το σοβαρό επεισόδιο.

Τη Δευτέρα (07/10) εξετάστηκαν οι μάρτυρες ενώ έγιναν οι απολογίες των κατηγορουμένων και το δικαστήριο διεκόπη για να συνεχιστεί την Παρασκευή με τις αγορεύσεις των νομικών εκπροσώπων των δυο πλευρών και του εισαγγελέα.

Πιθανολογείται πως την ίδια ημέρα θα γίνει γνωστή και η απόφαση του ΜΟΔ Λευκάδας.

agriniopress.gr