Εκατοντάδες κιλά κοκαίνη στον Πειραιά σε φορτία με μπανάνες! Εμπλοκή και Πατρινού | dete

Εκατοντάδες κιλά κοκαίνη στον Πειραιά σε φορτία με μπανάνες! Εμπλοκή και Πατρινού

Σε εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες, μεγάλη επιχείρηση των Αρχών στο λιμάνι του Πειραιά, έπειτα από τον εντοπισμό σημαντικής ποσότητας κοκαΐνης από το Εκουαδόρ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εντοπιστεί σε κοντέινερ με μπανάνες, εκατοντάδες κιλά της ναρκωτικής ουσίας. Έως τώρα έχουν δεσμευθεί τουλάχιστον 100 κοντέινερ με πάνω 120 κιλά κοκαΐνη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η ποσότητα μπορεί να φτάνει ή και να ξεπερνάει τα 500 κιλά.
Στην επιχείρηση συμμετέχουν στελέχη του ΣΔΟΕ, της ΕΛ.ΑΣ., του Λιμενικού αλλά και τελωνειακοί, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχουν συλληφθεί τουλάχιστον τέσσερα άτομα, ένα εκ των οποίων είναι από την Πάτρα, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην διαδικασία της μεταφοράς.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω Πατρινός αφέθηκε ελεύθερος αλλά με περιοριστικούς όρους, καθώς υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα.
Η συγκεκριμένη υπόθεση φέρεται να σχετίζεται με τον εντοπισμού ναρκωτικών σε κοντέινερ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης τον περασμένο Αύγουστο.