«Εθελοντική Ομάδα Φίλων Δροσιάς» Τριταίας Πατρών για την 2η Πολιτιστική Εκδήλωση | dete

«Εθελοντική Ομάδα Φίλων Δροσιάς» Τριταίας Πατρών για την 2η Πολιτιστική Εκδήλωση

Η «Εθελοντική Ομάδα…» ευχαριστεί θερμά τους Συγχωριανούς, τους φίλους που παρευρέθηκαν στην 2ηΠολιτιστική Εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 12 του Μάη στο γραφικό εκκλησάκι του Αγ. Αθανασίου στο χωριό μας Δροσιά Τριταίας, δίπλα στην καταπράσινη πλαγιά του Ερυμάνθου, μέσα στην πρωινή αύρα, κάτω από ένα ηλιόλουστο και λαμπερό ουρανό.
Η «Εθελοντική Ομάδα…», μετά την παρακολούθηση με όλους τους παρευρισκόμενους της θείας Λειτουργίας με Αρτοκλασία, πρόσφερε φαγητό, ποτό και γλυκά.
Η «Εθελοντική Ομάδα…» ευχαρίστησε τους συγχωριανούς που με την δική τους συμβολή, συμπαράσταση, πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση και το χορευτικό τμήμα του Δημοτικού Σχολείου Σταυροδρομιού, που χόρεψε παραδοσιακούς χορούς.
Ενημέρωσε δε, πως πολύ σύντομα θα αρχίσει η κατασκευή του παραδοσιακού μονοπατιού, που θα ξεκινά από την κεντρική πλατεία του χωριού και θα φθάνει μέχρι τον δρόμο του Αγ. Αθανασίου.
Επισήμανε δε πως η από όλους ελάχιστη προσφορά, συνδρομή στις πρωτοβουλίες, ενέργειες της «Εθελοντικής ομάδας..», θα έχει πάντα θετικά αποτελέσματα για το χωριό.
Στην Εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Κων. Καρπέτας, ο κ. Δημ. Δριβήλας, ο Πρόεδρος Κοινότητος και νυν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ηλίας Παπαγιαννόπουλος, οι υποψήφιοι κοινοτικοί πρόεδροι κ. Δημ. Ζόρλας & κ. Δημ. Κανελλακόπουλος και πολλοί άλλοι υποψήφιοι Περιφερειακοί, Δημοτικοί & Κοινοτικοί Σύμβουλοι.