ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ | dete

ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ

ΤΟΥ Γιάννη Λύρα

Το όνειρο μου για την Πάτρα είναι να γίνει προσβάσιμη για τα ΑΜΕΑ, να μετακινούνται εύκολα και παντού, να ενεργοποιηθεί επιτέλους το τόσο πλούσιο και ικανό ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει σε όλους τους τομείς, μια Πόλη δηλαδή που θα δίνει προοπτική στους νέους της για δουλειά και που δεν θα εγκαταλείπουν την Πόλη τους για το εξωτερικό.

Το όνειρο μου για την Πάτρα είναι να γίνει εξωστρεφής, να φτιαχτούν υποδομές ώστε να προσελκύσουμε επενδύσεις, μια Πόλη που δεν θα σταματάει να διεκδικεί, μια ισχυρή Πάτρα που θα αξιοποιήσει και θα αναβαθμίσει το θαλάσσιο μέτωπό της.

Το όνειρο μου για την Πάτρα είναι να επενδύσουμε στον τουρισμό και να εκμεταλλευτούμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα όπως ο Άγιος Ανδρέας, το πανεπιστήμιό μας, το βουνό και η θάλασσα και φυσικά την τεράστια Ιστορία μας.

Το όνειρο μου για την Πάτρα είναι να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των Πολιτών της, με καθαριότητα, με περισσότερο πράσινο, με ποδηλατόδρομους, με χώρους άθλησης για όλους και με λύσεις για τα αδέσποτα.

Το όνειρο μου για την Πάτρα είναι να γίνει έξυπνη Πόλη με διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, να γίνει μια Πόλη που δεν θα χάσει άλλες ευκαιρίες.

Αυτό είναι το όνειρο μου για την Πάτρα μας και για αυτό ζητάω την ψήφο σας, για να μου δώσετε την δύναμη να διεκδικήσω τα παραπάνω γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι αξίζουμε μια καλύτερη, μια ομορφότερη και μια πιο καθαρή Πάτρα.

Αυτό είναι το όνειρο μου για την Πάτρα μας!

 

Γιάννης Λύρας, υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Νίκου Τζανάκου “Πάτρα η δική μας Πόλη”.