ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ LARGE ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ – Τα τραπεζώματα του Κώστα Χριστόπουλου | dete

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ LARGE ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ - Τα τραπεζώματα του Κώστα Χριστόπουλου

Από την ώρα που εγκατέλειψε την κούρσα των δημοτικών εκλογών, ο Κώστας Χριστόπουλος το έχει ρίξει στα τραπεζώματα φίλων του και συνεργατών του.

Πότε με τα αγαπημένα του κρέατα, στα οποία περίοπτη θέση έχει το ψητό αρνί, και πότε με αστακομακαρονάδες και γαρίδες, ο μέχρι πρότινος υποψήφιος δήμαρχος δεν φείδεται χρημάτων διοργανώνοντας τραπέζια για τον στενό περίγυρο του, τον οποίο αποτελούν κυρίως οι έμπιστοι συνεργάτες του από την όχι και τόσο μακρινή περίοδο που πρωταγωνιστούσε στα δημοτικά πράγματα.

Χωρίς ενδεχομένως υπερβολή, θα έλεγε κανείς ότι όσα τραπέζια δεν έκανε τότε, τα κάνει μαζεμένα τελευταία. Είναι ενδεικτικό ότι μέσα σε διάστημα μικρότερο της εβδομάδας διοργάνωσε δύο τραπέζια, το ένα σε ψησταριά με φιλολαϊκό αντρικό όνομα, στην πλατεία Πυροσβεστείου, που απέχει μόλις λίγες εκατοντάδες μέτρα από την έδρα της επιχείρησης του, και το άλλο σε γνωστό ρεστοράν επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου που φημίζεται για τα ψαρικά του.

 

ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΕΣ

Σταθερές παρουσίες στην παρέα που τραπεζώνει είναι, μεταξύ άλλων, αυτές του Βασίλη Χρυσαϊτη, που είναι επιστήθιος φίλος του και του πρώην νομαρχιακού συμβούλου Νίκου Σταθακόπουλου, την πολιτική κρίση του οποίου εμπιστεύεται.

Στο ρεστοράν που φημίζεται για τις αστακομακαρονάδες του η παρέα ήταν διευρυμένη, καθώς στους ομοτράπεζους συμπεριλαμβάνονταν επίσης η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Έφη Γιαννιά με τον σύζυγο της Βασίλη Γιαννόπουλο και γνωστοί δημοσιογράφοι.

 

 

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;

 Όπως ήταν αναμενόμενο, τα αλλεπάλληλα τραπεζώματα του Κώστα Χριστόπουλου έχουν τροφοδοτήσει ποικίλα σχόλια, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που προσπαθούν να ανιχνεύσουν τη σκοπιμότητα που ενδεχομένως κρύβεται πίσω από τις συγκεκριμένες κινήσεις του.

Κάποιοι δεν πείθονται ότι πρόκειται για συνάξεις καθαρά κοινωνικού χαρακτήρα και προβάλλουν το εύλογο σκεπτικό ότι κάτι θα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του.

«Μπορεί να θέλει να πάει για βουλευτής» εκτιμούν ορισμένοι,  διερωτώμενοι γιατί ο ίδιος να θέλει, κατά τα άλλα, να συντηρεί την επαφή του με τους "δικούς του" ανθρώπους, βάζοντας μάλιστα βαθιά το χέρι στην τσέπη για ακριβά τραπεζώματα. Όποια κι αν είναι η ορθή ερμηνεία θα δείξει, και μάλιστα σύντομα…