Δύο μπάντες από την Πάτρα στο Schoolwave | dete

Δύο μπάντες από την Πάτρα στο Schoolwave

 

Η αντίστροφη μέτρηση για το Schoolwave 2019 έχει ξεκινήσει και οι διοργανωτές ετοιμάζονται για τις ακροάσεις που θα κρίνουν ποια θα είναι φέτος τα συγκροτήματα που θα ανέβουν στην σκηνή του μεγαλύτερου μαθητικού/φοιτητικού μουσικού φεστιβάλ της Ελλάδος.

Φέτος το Schoolwave θα πραγματοποιηθεί στις 5, 6 και 7 Ιουλίου στο πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Ωστόσο, προηγούνται όπως κάθε χρόνο οι ακροάσεις των συγκροτημάτων που έχουν επιλεχθεί από όλα όσα έκαναν αίτηση για να πάρουν μέρος σε αυτό το μουσικό φεστιβάλ. Φέτος αίτηση είχαν κάνει 113 συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα.

Μεταξύ αυτών και δύο από την Πάτρα.

Τo πρώτο είναι το γκρουπ Paraphernalia που παίζει alternative heavy rock μουσική, ενώ το δεύτερο είναι το Plague Spreader που ανήκει στο είδος της thrash metal.

Τα δύο συγκροτήματα από την Πάτρα που ανήκουν στην κατηγορία των φοιτητικών και όχι των μαθητικών θα προσπαθήσουν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή και να περάσουν στην τελική φάση, ανεβαίνοντας δηλαδή στη σκηνή του Schoolwave 2019, αποκτώντας μία μοναδική και τεράστια μουσική εμπειρία.