Δυτική Αχαΐα: ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ… ΚΑΙ ΕΛΑΒΕ «ΚΛΩΤΣΙΕΣ» – Υποψήφιος Δήμαρχος «έφαγε πόρτα» σε κηδεία! | dete

Δυτική Αχαΐα: ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ… ΚΑΙ ΕΛΑΒΕ «ΚΛΩΤΣΙΕΣ» - Υποψήφιος Δήμαρχος «έφαγε πόρτα» σε κηδεία!

“Πόρτα” από συγγενείς εκλιπόντος έφαγε υποψήφιος Δήμαρχος σε Δήμο της Αχαΐας! Το σκηνικό εκτυλίχθηκε σε κηδεία, όπου εμφανίστηκε προκειμένου να υποβάλλει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του αποδημήσαντος εις Κύριον!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος απευθύνθηκε μάλιστα και σε άνθρωπο της εκκλησίας, για να τον οδηγήσει πιο γρήγορα στους συγγενείς κάτι που έγινε!

Εκεί όμως για τον υποψήφιο Δήμαρχο άρχισαν τα δύσκολα,  καθώς στη θέα του, ένας από τους ανιψιούς του εκλιπόντος σηκώθηκε και του ζήτησε να σηκωθεί να φύγει αμέσως για να μην γίνουν τα χειρότερα. Και αυτό γιατί είχε εδώ και μήνες… τσακωθεί με μέλη της οικογένειας, και ήταν φανερό πως πήγε στην κηδεία μόνο και μόνο για να τον δουν… μπας και πάρει ψήφους ενόψει των εκλογών του Μαΐου.

Συγκεκριμένα ο ανιψιός του εκλιπόντος ακούστηκε να του λέει «Σήκω και φύγε τώρα αμέσως γελοίο υποκείμενο. Πρέπει να ντρέπεσαι που ‘χες τα μούτρα να εμφανιστείς εδώ πέρα.» Μάλιστα στον καβγά έλαβε μέρος και μία γυναίκα, μέλος της οικογένειας η οποία επίσης αντέδρασε έντονα όταν είδε τον υποψήφιο Δήμαρχο ο οποίος θα πρέπει να σημειωθεί πως δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Πάτρα.

Η αντίδραση δεν ήταν τυχαία καθώς με την οικογένεια, ο αχαιός, είχε στο παρελθόν και κάποιες διαφορές ακόμη και μέσω της δικαιοσύνης.  Προφανώς ο αχαιός πολιτικός δεν πίστευε ότι συγγενείς του εκλιπόντος… θα του επιτίθονταν στην κηδεία κι έτσι αποφάσισε να παραστεί! Να όμως που η εξέλιξη δεν ήταν τόσο ευχάριστη για τον ίδιο.