Δημοτικός σύμβουλος κατηγορείται ότι αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικες – ΦΩΤΟ | dete

Δημοτικός σύμβουλος κατηγορείται ότι αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικες - ΦΩΤΟ

Δημοτικό σύμβουλο ο οποίος αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικες «φωτογραφίζει» η εφημερίδα «Μπαμ», τονίζοντας χαρακτηριστικά:

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της προσβολής της γεννετήσιας πράξης κατά συρροή, άπαξ και κατ’εξακολούθηση βρίσκεται δημοτικός σύμβουλος Μεσσήνης. Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, κατηγορείται από δύο ανήλικα κορίτσια, πως την 11/9/2019 και ώρα 00.30, στο Περιστέρι Αττικής, οδηγούσε και τα ακολούθησε με πρόσχημα να τα ρωτήσει πληροφορίες για μία οδό. Οι νεαρές κοπέλες καταγγέλλουν πως ο κατηγορούμενος βρισκόταν με κατεβασμένο το παντελόνι, χωρίς εσώρουχο και με τα γεννητικά του όργανα σε κοινή θέα! Όσο μάλιστα τους μιλούσε, αυνανιζόταν… Επιπρόσθετα κατήγγειλαν πως όχημα με τα φώτα του σβηστά, τα πλησίασε μία μέρα πριν και οδηγός (που ταιριάζει με τα στοιχεία του κατηγορούμενου), με την ίδια αφορμή άρπαξε τη μία ανήλικη μέσα από το παράθυρο από τα οπίσθια και την κόλλησε στην πόρτα του αυτοκινήτου!

Συγκρατώντας τα στοιχεία του οχήματος, έτρεξαν έντρομες στις οικογένειές τους και ειδοποίησαν την αστυνομία. Η σύλληψη του δημοτικού συμβούλου και επιχειρηματία πραγματοποιήθηκε λίγη ώρα αργότερα.

Τι απαντά ο ίδιος

Η εφημερίδα ήρθε σε επικοινωνία με τον κατηγορούμενο, ο οποίος αρνείται την κατηγορία, τονίζει πως η δικάσιμος έχει αναβληθεί για το Φεβρουάριο με ευθύνη των ανηλίκων, καθώς δεν έχει τίποτα να κρύψει, ούτε να φοβηθεί… Δηλώνει , δε, πως η συγκεκριμένη ιστορία του έχει κάνει κακό, καθώς έχει γίνει ρεζίλι στη γενέτειρά του και όχι μόνο, πως δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο κατηγορήθηκε από τις δύο ανήλικες και πως οδηγούσε με ξεκούμπωτο το παντελόνι διότι πριν από 6 μήνες είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη. Είπε μάλιστα πως οι κοπέλες τον καθύβρισαν…