“Δεν τον θέλω να τον διώξεις”- Οι τελευταίες κουβέντες πατέρας και κόρης | dete

"Δεν τον θέλω να τον διώξεις"- Οι τελευταίες κουβέντες πατέρας και κόρης

"Από τότε που γνώρισες αυτόν τον Αφγανό δεν έρχεσαι να με δεις. Δεν είναι αυτός για σένα, να τον διώξεις"

Με αυτά τα λόγια επιτέθηκε αρχικά λεκτικά στην 28χρονη κόρη του ο 52χρονος πατέρας της, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της στην Κέρκυρα. Το έγκλημα έγινε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς όταν η 28χρονη Α.Π. επισκέφτηκε τον πατέρα της για να φάνε μαζί.

Ο 52χρονος άρχισε να τσακώνεται μαζί της, γιατί -όπως έλεγε- από τότε που η Α.Π. σύναψε σχέση με Αφγανό δεν τον επισκεπτόταν συχνά. «Δεν τον θέλω αυτόν. Δεν κάνει για σένα. Να τον διώξεις. Από τότε που τον γνώρισες, με έχεις ξεχάσει», φέρεται να είπε ο 52χρονος.

Μετά από έντονη λογομαχία, πήρε ένα μεταλλικό αντικείμενο και χτύπησε την κόρη του στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα. Κατόπιν, προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του, θάβοντας το άψυχο σώμα της σε κοντινή απόσταση από το σπίτι τους. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ανέκριναν τον πατέρα μέχρι που ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε το σημείο όπου ήταν θαμμένη η κόρη του.

Η 28χρονη ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο νησί. Μάλιστα, γνωστή οικογένεια της Κέρκυρας, που γνώριζε ότι η κοπέλα τα έβγαζε δύσκολα πέρα, της είχε παραχωρήσει μία γκαρσονιέρα για να ζει μόνη της. Το θύμα δούλευε ως σερβιτόρα και ο πατέρας ως εργάτης. Η μητέρα της 28χρονης ζει στην Αλβανία και δεν είχε επαφές με το παιδί της. Η  28χρονη είχε συνάψει σχέση με Αφγανό, ο οποίος ήταν εργάτης γης στο νησί.