Δεν άρεσε ο ΟΣΕ στον Σπηλιόπουλο- Ο ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ | dete

Δεν άρεσε ο ΟΣΕ στον Σπηλιόπουλο- Ο ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ

Έντονα ενοχλημένος μαθαίνουμε ότι είναι ο Κώστας Σπηλιόπουλος με την απόφαση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη να τον τοποθετήσει πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ. Και σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του, σκέφτηκε ακόμη και το ενδεχόμενο να μην αποδεχθεί τις συγκεκριμένες θέσεις!

Ο λόγος είναι ότι προφανώς περίμενε κάτι καλύτερο, εν προκειμένω να τοποθετηθεί επικεφαλής της ΕΡΓΟΣΕ ή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να είχε ζητήσει να επιστρέψει στο πόστο της ΕΡΓΟΣΕ που κατείχε παλιά.

Όμως, δεν του έγινε το χατίρι, αν και μάλλον το είχε σίγουρο ως ανταπόδοση της υποψηφιότητας του στις περιφερειακές εκλογές, η οποία συνετέλεσε σε κάποιο βαθμό στην εκλογή του Νεκτάριου Φαρμάκη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Βέβαια, για τον πρώην υφυπουργό είχαν ακουστεί και πιο προχωρημένα σενάρια, όπως ότι θα εντασσόταν στις βουλευτικές εκλογές στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Καθώς αυτό δεν συνέβη, στη συνέχεια ακούστηκε το όνομα του για την ΕΡΓΟΣΕ με τον πρώην υφυπουργό να επιθυμεί διακαώς την τοποθέτηση του σ’ αυτήν. Και τελικά, τον έβαλαν στον ΟΣΕ.

 

ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

 Την ίδια ώρα, στην περιφερειακή παράταξη του περιμένουν ή προσδοκούν σε μια θέση αντιπεριφερειάρχη. Για το λόγο αυτό έτεινε πρόσφατα και χείρα συνεργασίας στον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη. Μετά από συνάντηση των εκλεγμένων συμβούλων της, εξέδωσε ανακοίνωση στην  οποία επεσήμανε ότι «με γνώμονα το συμφέρον και την ανάπτυξη της περιφέρειας, η παράταξη “Δυτική Ελλάδα Μπροστά” είναι ανοιχτή σε συζήτηση με το νέο Περιφερειάρχη, κ. Φαρμάκη για συνεργασία. Κάτι άλλωστε που αποτελεί εντολή του λαού της περιφέρειας”.

Πάντως, στην περίπτωση που της δοθεί θέση αντιπεριφερειάρχη, ο Δημήτρης Κατσικόπουλος φέρεται ως ο επικρατέστερος γι’ αυτήν.