Δασκάλα έκανε σεξ με 13χρονο μαθητή και ζητούσε από τον πατέρα του «να τα βρούνε» (βίντεο) | dete

Δασκάλα έκανε σεξ με 13χρονο μαθητή και ζητούσε από τον πατέρα του «να τα βρούνε» (βίντεο)

Αίσθηση είχε προκαλέσει πριν από λίγο καιρό η αποκάλυψη πως μία δασκάλα στην Αριζόνα των ΗΠΑ είχε αποπλανήσει 13χρονο μαθητή και είχαν ολοκληρωμένες σχέσεις.

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία καθώς όπως προκείπτει από ηχητικό ντοκουμέντο η Μπρίτανι Ζαμόρα εκλιπαρεί τον πατέρα του 13χρονου μαθητή της «να τα βρουν» εξωδικαστικά.

Η 27χρονη γυναίκα πήρε τηλέφωνο τον πατέρα του μαθητή και ακούγεται να του λέει: «Μπορείς να μου το εξηγήσεις, μπορούμε να βρεθούμε να το συζητήσουμε;» και σε άλλο σημείο: «Μπορούμε να τα βρούμε χωρίς την αστυνομία;».

«Ναι, ναι αυτό θα κάνουμε, θα σου δώσω την ευκαιρία να το ξανακάνεις αυτό και σε άλλο παιδί», ακούγεται να λέει ο πατέρας του 13χρονου.

Η νεαρή γυναίκα ήταν πραγματικά αδίστακτη αφού όταν δεν κατάφερε να πείσει η ίδια τον πατέρα του ανήλικου έδωσε το τηλέφωνό του στον σύζυγό της, ο οποίος την έχει πιστέψει ότι δεν έχει κάνει τίποτα με το παιδί.

«Η γυναίκα σου αποφάσισε να γίνει τέρας σε ένα παιδί», του λέει ο εξοργισμένος πατέρας. «Θυσίασε πνευματικά τον γιο μου. Καταλαβαίνεις τι έχει πάθει ένας 13χρονος που έχει κάνει σεξ με μια δασκάλα; Μπορείς να το καταλάβεις», λέει και ο σύζυγος της Ζαμόρα απαντά: «Δεν νομίζω ότι έκαναν σεξ, δεν το νομίζω».

«Θα μάθεις την αλήθεια σε λίγες ημέρες», του λέει ο πατέρας του παιδιού και κλείνει το τηλέφωνο.

Υπό το βάρος των στοιχείων η Ζαμόρα παραδέχθηκε την ενοχή της για σεξουαλική επαφή με ανήλικο, κακοποίηση ανηλίκου και σεξ σε δημόσιο χώρο και καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση.