Δίνει παράταση ζωής στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ ο Παπαχριστόπουλος | dete

Δίνει παράταση ζωής στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ ο Παπαχριστόπουλος

Παράταση ζωής στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να δώσει ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ενώ τις προηγούμενες μέρες δήλωνε πως θα παραιτηθεί αμέσως μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, τώρα φαίνεται πως το ξανασκέφτεται και μεταθέτει την παραίτησή του για μετά την ψήφιση και του πρωτοκόλλου ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Έτσι, δίνει μια  διορία στους ΑΝΕΛ ώστε να οργανώσουν τις κινήσεις τους, με το μαρτύριο της σταγόνας.  Το ότι άλλαξε τόσο γρήγορα γνώμη ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος προκάλεσε αίσθηση στη Βουλή, όταν έγινε γνωστό.

Από χθες ο Πάνος Καμμένος απείλησε τον Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της βουλής Νίκο Βούτση ότι κάνουν πραξικόπημα για να τον αφήσουν αρχηγό χωρίς (κοινοβουλευτικό) κόμμα.

«Ισως μιλάω για τελευταία φορά ως αρχηγός των ΑΝΕΛ γιατί η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Βούτσης επεξεργάζονται τη διάλυση του κόμματος, όπως έγινε με το Ποτάμι», είπε από το βήμα της βουλής. Αρχισε μάλιστα και τις έμμεσες απειλές για αποκαλύψεις, αφού κατήγγειλε ότι το περιβάλλον του πρωθυπουργού κάνει παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη για την υπόθεση Novartis. Οι καταγγελίες αυτές προκάλεσαν αντίδραση στη ΝΔ, η οποία ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα.