Δήμος Πατρέων: Στο πόδι 514 εργαζόμενοι για τις προετοιμασίες των εκλογών | dete

Δήμος Πατρέων: Στο πόδι 514 εργαζόμενοι για τις προετοιμασίες των εκλογών

Πυρετός προετοιμασίας στο Δήμο Πατρέων για τις εκλογές της 26ης Μαΐου. 514 δημοτικοί υπάλληλοι εργάζονται, ώστε όλα να είναι στη θέση τους το πρωί της Κυριακής και η εκλογική διαδικασία να κυλήσει ομαλά και στα 653 εκλογικά τμήματα της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφιρίες το πρωί της Παρασκευής θα μεταφερθούν από τις εγκαταστάσεις του πρώην ΑΣΟ στις Ιτιές, οι 1.500 κάλπες και τα 1.500 παραβάν, στα εκλογικά τμήματα, ενώ το πρωί του Σαββάτου θα γίνει η παράδοση του εκλογικού υλικού (βιβλία πρακτικών, γραφική ύλη, σάκοι, ψηφοδέλτια, κ.τ.λ.) στους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Τα ψηφοδέλτια έχουν ήδη ταξινομηθεί από τους δημοτικούς υπαλλήλους, καθώς αυτή τη φορά οι ψηφοφόροι θα κληθούν να ψηφίσουν σε τέσσερις κάλπες.

Τα περισσότερα εκλογικά τμήματα της Πάτρας έχουν διασπαστεί σε Α΄ και Β΄ προκειμένου να μην υπάρχει καθυστέρηση στις κάλπες στις οποίες θα ψηφίσει ο κάθε ψηφοφόρος. Στο πρώτο εκλογικό τμήμα θα τοποθετηθούν οι κάλπες για Περιφερειακές εκλογές και για Ευρωεκλογές και στο δεύτερο, οι κάλπες για Δημοτικές και Κοινοτικές εκλογές.

Για τις περιφερειακές, τις δημοτικές και τις κοινοτικές εκλογές  θα υπάρχουν ενημερωτικές αφίσες σε κάθε εκλογικό τμήμα, στο παραβάν, που θα αναγράφουν πόσους σταυρούς  έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε.