ΔΙΝΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΞΥΛΟ… ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! Συμμορίες στην Παντάνασσα «χτυπούν» έχοντας στα χέρια τους κλειδιά! | dete

ΔΙΝΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΞΥΛΟ… ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! Συμμορίες στην Παντάνασσα «χτυπούν» έχοντας στα χέρια τους κλειδιά!

Συμμορίες στην Πάτρα δίνουν ραντεβού για ξύλο… ακόμη και μπροστά από τον Ιερό Ναό Παντανάσσης, στην γνωστή πλατεία και μάλιστα… κάτω από τη μύτη της Αστυνομίας.Οι καταγγελίες στον «Κόσμο» προέρχονται από γονείς. Και μάλιστα όπως ειπώθηκε κάποιοι νεαροί χρησιμοποιούν ένα «ιδιόμορφο» όπλο για να δίνουν αποτελεσματικότερα χτυπήματα.

Βάζουν ανάμεσα στα δάχτυλά τους κλειδιά και χτυπούν ακόμη και γροθιές… με τον συγκεκριμένο τρόπο.

«Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι ματώνουν στην Πλατεία της Παντάνασσας αλλά και τις άλλες πλατείες στις οποίες δίνουν ραντεβού» για «ξύλο»!

Σύμφωνα και με απαλαιότερα ρεπορτάζ του «Κόσμου» αναστάτωση επικρατεί τις νύχτες και στους δρόμους γύρω από την πλατεία Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα!

Οι φωνές και οι φασαρίες που ακούγονται μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα τους τελευταίους μήνες έχουν μετατραπεί σε ένα καθημερινό σχεδόν φαινόμενο, αναστατώνοντας τους και ξυπνώντας τους από τον ύπνο τους. Πρόκειται για συμμορίες νεαρών ανήλικων Ρομά (αυτή τη φορά) που τα βράδια μετατρέπουν την πλατεία σε στέκι τους βάζοντας μουσική και φτάνοντας πολλές φορές στο σημείο να τσακωθούν μεταξύ τους.

Οι τσακωμοί, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής, είναι άγριοι και έχουν δει περιπτώσεις όπου οι μπουνιές πέφτουν "βροχή" μεταξύ των νεαρών, με κάποιους από αυτούς να αποχωρούν ματωμένοι από την πλατεία ή με σκισμένα ρούχα, ενώ πολίτες φοβούνται να περάσουν από το σημείο, αλλάζοντας δρόμο.

Οι κάτοικοι της περιοχής μιλούν για ένα επαναλαμβανόμενο φαινόμενο που τους έχει φτάσει στο σημείο να ειδοποιήσουν την Αστυνομία, χωρίς όμως η τελευταία να έχει προχωρήσει σε κάποια παρέμβαση.

Όπως πιστεύουν θα πρέπει να υπάρξει άμεσα κάποια επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. αφού οι συμμορίες χρησιμοποιούν την πλατεία για ορμητήριο, κάνοντας συναλλαγές ναρκωτικών ουσιών και ψάχνοντας την ευκαιρία για να δράσουν παραβατικά, προχωρώντας σε διαρρήξεις σπιτιών, καταστημάτων ή ακόμα και αυτοκινήτων.

Το όλο φαινόμενο, πάντως, σε μία εποχή που στην ίδια πλατεία συχνάζουν ανήλικες Ρομά, τις πρωινές και τις μεσημεριανές ώρες, καταφεύγοντας σε υπαίθρια πορνεία, υποβαθμίζει ακόμα περισσότερο την περιοχή που κάποτε ήταν μία από τις πιο πλούσιες συνοικίες της Πάτρας.