ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΔΕΚΟ: Πατρινός δικηγόρος… συνεργάτης του Πετσίτη! | dete

ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΔΕΚΟ: Πατρινός δικηγόρος… συνεργάτης του Πετσίτη!

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το golden boy Μανώλη Πετσίτη, ο οποίος δεν είχε μόνο αναβαθμισμένο ρόλο στο πρωθυπουργικό γραφείο αλλά ήταν και άνθρωπος εμπιστοσύνης του υπόδικου επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

 

 

Ο Μανώλης Πετσίτης εκπροσωπούσε στην Ελλάδα, Κύπριους δικηγόρους, που είναι ακόμη και σήμερα οι διαχειριστές «αμαρτωλών» offshore του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

 

Πρόκειται για offshore που είναι άμεσα συνδεδεμένες με τα Ελληνικά Λιπάσματα και Χημικά ELFE ΑΒΕΕ, συμφερόντωνΛαυρεντιάδη που έχει φεσώσει με 126 εκατ. ευρώ τη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ).

 

Όπως προκύπτει από επίσημα στοιχεία, ο Μανώλης Πετσίτης εκπροσωπεί στην Ελλάδα Κύπριους δικηγόρους οι οποίοι σχετίζονται με μια σειρά από offshore του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, που χρησιμοποιήθηκαν για να αυξηθούν τα «φέσια» της ELFE προς την κρατική επιχείρηση αερίου.

 

Ένας εξ αυτών, προβεβλημένο στέλεχος του ΑΚΕΛ, είναι συνέταιρος σε  νομικό γραφείο περιβόητου δικηγόρου των offshore!

 

Ένας άλλος δικηγόρος διαθέτει – άγνωστο πως- δύο ελληνικά ΑΦΜ. Και τα δύο δόθηκαν από τη ΔΟΥ Κατοίκων Εξωτερικού. Το ένα αποκτήθηκε με Κυπριακό διαβατήριο και το δεύτερο με διαβατήριο Αυστραλίας.

 

Με το ΑΦΜ που απέκτησε με το αυστραλιανό διαβατήριο ο δικηγόρος συμμετείχε ως μέλος στην εταιρεία Διαφημιστικές Υπηρεσίες Maze Μονοπρόσωπη ΕΠΕ, με την οποία φέρεται να συνεργάζεται ο κ. Πετσίτης και η οποία αναλαμβάνει έργα προβολής μεγάλων ΔΕΚΟ και οργανισμών, αλλά και επιχειρήσεων φιλικά προσκείμενων στην κυβέρνηση.

 

Στην ίδια εταιρεία συμμετείχε και άλλος Κύπριος δικηγόρος.  Η Maze (την οποία τρέχει πλέον Πατρινός δικηγόρος) από τον Ιούνιο του 2015 έως και τον Ιούλιο του 2018 είχε ακαθάριστα έσοδα που ξεπερνούσαν τις 500.000 ευρώ. Πρόκειται για γνωστό Πατρινό δικηγόρο, ο οποίος έχει ασχοληθεί και με ποινικές υποθέσεις. Εμφανίζεται και στο διαδίκτυο ως… ο διαχειριστής της συγκεκριμένης εταιρείας. Θεωρείται βέβαιο ότι υπάρχει άμεση σχέση του Πατρινού δικηγόρου με τον Πετσίτη, απομένει να δούμε τι θα «βγάλει» η έρευνα που γίνεται. Γιατί δεν αποκλείεται να μην υπάρχει καμία παρανομία στην όλη συνεργασία.