ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΠΑΤΡΑ: Είδε... άσπρη μέρα η Χριστουγεννιάτικη Αγορά - Το αδιαχώρητο την Κυριακή

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα Δευτέρα και η αγορά της Πάτρας κινείται ήδη σε ρυθμούς εορταστικούς, γυρίζοντας μια ακόμη αισιόδοξη σελίδα λίγο, πριν το τραπέζι των Χριστουγέννων στρωθεί για όλους. Χθες Κυριακή η πόλη φόρεσε τα γιορτινά της με την αγορά (εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ και κρεοπωλεία) να δέχονται κύματα επισκεπτών, στην πιο ζωντανή Κυριακή -ίσως- ολόκληρης της χρονιάς!
Με εξαίρεση το πρόβλημα της στάθμευσης που ήταν έντονο χθες, καθώς τα ιδιωτικά πάρκινγκ και χώροι στάθμευσης δεν μπορούσαν να καλύψουν τη ζήτηση, ενώ και το Αστικό ΚΤΕΛ εξυπηρετούσε με έκτακτα δρομολόγια, η αγορά της πόλης λειτούργησε άψογα.
Το… καλό κλίμα φάνηκε από νωρίς: Ηδη από τις 11:00 το πρωί και μετά το κέντρο της πόλης άρχισε να γεμίζει με όλες τις ηλικίες, με πόλο έλξης το Χριστουγεννιάτικο χωριό του δήμου στην Πλατεία Γεωργίου και, συμπαραστάτη των οικογενειών που επέδραμαν μαζικά, τις εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας.
Παραμερίζοντας τις προεκλογικές αντιπαραθέσεις που σιγά-σιγά κυριαρχούν στο πολιτικό τοπίο της Πάτρας, η δημοτική αρχή με επικεφαλής της το δήμαρχο Κώστα Πελετίδη βρέθηκε χθες στην Πλατεία Γεωργίου συμμετέχοντας, μαζί με τη διοίκηση και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Γιώργο Ρώρο, στο Χριστουγεννιάτικο Πάρτι του Εμπορικού, με τον Αι Βασίλη σε δράση, τα ξωτικά αλλά και τον ταχυδακτυλουργό που ενθουσίασε φέτος μικρούς και μεγάλους.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ