Γραμμένος στη γερμανική ομοσπονδία: Συγγνώμη για την άνανδρη επίθεση στο Ρέντη | dete

Γραμμένος στη γερμανική ομοσπονδία: Συγγνώμη για την άνανδρη επίθεση στο Ρέντη

O πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος, απέστειλε επιστολή στην αντίστοιχη Ομοσπονδία της Γερμανίας, για τα θλιβερά γεγονότα στου Ρέντη στον αγώνα Κ19 του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο κ. Γραμμένος εξέφρασε τον αποτροπιασμό του και την συγγνώμη σύσσωμης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας.

Παρακάτω ακολουθεί η επιστολή προς τον Φριτς Κέλες, η οποία κοινοποιήθηκε επίσης πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, στον Γενικό Γραμματέα της UEFA, Θεόδωρο Θεοδωρίδη, στον Διευθυντή του τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών, Ζόραν Λάκοβιτς και στον εντεταλμένο εκπρόσωπο FIFA/UEFA στην Ελλάδα, Χέρμπερτ Χούμπελ.

«Κύριε Πρόεδρε,

Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και προσωπικά, επιθυμώ να σας εκφράσω τον βαθύτατο αποτροπιασμό και την ειλικρινή συγγνώμη σύσσωμης της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Ελλάδας, για το απαράδεκτο και απεχθές συμβάν στη διάρκεια του αγώνα νέων Ολυμπιακού Μπάγερν Μονάχου της 22ας Οκτωβρίου 2019.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι κάθε βίαιη συμπεριφορά στους ποδοσφαιρικούς χώρους είναι για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απολύτως καταδικαστέα, καθώς προσβάλλει κατάφωρα το φίλαθλο πνεύμα και τις Αξίες του αγαπημένου μας παιχνιδιού.

Σας παρακαλώ να μεταφέρετε στην "οικογένεια" της Μπάγερν Μονάχου και τα θύματα της άνανδρης επίθεσης τη συγνώμη και την ολόψυχη συμπάθειά μας».