Γκλέτσος : Όταν πεθάνω θέλω ένα άγαλμα ή έναν δρόμο με το όνομά μου | dete

Γκλέτσος : Όταν πεθάνω θέλω ένα άγαλμα ή έναν δρόμο με το όνομά μου

Καλεσμένος της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, παραχωρώντας μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

«Παλαιότερα ήμουν ψώνιο (…) Καβάλησα λίγο το καλάμι από την καλή πλευρά. Ήταν διδακτικό όμως. Νιώθω ευτυχισμένος με τις επιλογές μου» παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος, ενώ αναφερόμενος στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, δήλωσε:

«Έχω περάσει πολλές αρρώστιες, είχα πρόβλημα με την καρδιά μου πέρασα από καρκίνο. Σκληρά χειρουργεία, σκληρές καταστάσεις. Το ζω και όπου πάει.

Είχα ένα χειρουργείο 9 ώρες και ήταν ακριβώς όταν γεννήθηκε η κόρη μου. Έχω κάνει καταχρήσεις. Και στο φαΐ και στο ποτό. Αλλά με μέτρο. Φοβόμουνα, είχα μια ανησυχία για την υγεία μου. Τώρα προσέχω πάρα πολύ την υγεία μου. Έπαθα πολλές φορές κρίσεις πανικού».

Ο Απόστολος Γκλέτσος, μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του παραδέχτηκε επίσης ότι τον ενδιαφέρει η υστεροφημία του.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, θέλει την αναγνώριση μετά θάνατον και αποκάλυψε ότι θα ήθελε να στήσουν ένα άγαλμα στη μνήμη του, αλλά και να δώσουν το όνομά του σε έναν δρόμο.

«Έχω μία πετριά περίεργη. Με ενδιαφέρει μετά να μιλάμε για εμένα. Το θέλω το άγαλμα και έναν δρόμο με το όνομά μου. Θέλω να το βλέπουν τα εγγόνια μου» δήλωσε συγκεκριμένα ο Απόστολος Γκλέτσος.

Όσο για τη πολυσυζητημένη αποκάλυψη που είχε κάνει για τη σεξουαλική του ζωή,υποστήριξε ότι ότι του έχουν καταλογίσει πολλές σχέσεις και εξήγησε:

«Μου έχουν καταλογίσει σχέσεις που δεν υπήρξαν ποτέ. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα τότε με έκανε να μιλήσω για τη σεξουαλική μου ζωή γιατί λέγονταν διάφορα. Βγήκα είπα ότι το έκανα κι εγώ για να εμψυχωθούν και τα παιδιά και οι οικογένειες τους. Πριν από αυτή την δήλωση, μου είχαν έρθει γράμματα που μου έλεγε ότι αν το μάθει ο άντρας μου θα με σκοτώσει».