Γεροβασίλη: “Μεγάλο το διακύβευμα των εθνικών εκλογών” | dete

Γεροβασίλη: "Μεγάλο το διακύβευμα των εθνικών εκλογών"

Στο διακύβευμα των εθνικών εκλογών, το οποίο «είναι μεγάλο» στάθηκε με ραδιοφωνικές της δηλώσεις η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, η οποία σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει τη μάχη, με την «απόλυτη πεποίθηση» ότι «κινείται προς την κατεύθυνση του «συμφέροντος της χώρας» και των Ελλήνων πολιτών.

«Έχουμε διαχειριστεί πολύ δύσκολα θέματα και πολύ δύσκολες εκλογικές μάχες τα τελευταία αρκετά χρόνια. Αυτή ήταν η έβδομη (εκλογική αναμέτρηση) στη σειρά από το 2010 και μετά, και το κάναμε με επιτυχία και σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Μια τέτοια μάχη θα δώσουμε και τώρα και θα δώσουμε τη μάχη της ανατροπής αυτού του αποτελέσματος (της περασμένης Κυριακής). Θα τη δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και με την απόλυτη αυτοπεποίθηση ότι κινούμαστε στην κατεύθυνση του συμφέροντος της χώρας και του συμφέροντος των Ελλήνων πολιτών».

Η κ. Γεροβασίλη υπογράμμισε ότι μεταξύ τους θα αναμετρηθούν το επόμενο διάστημα τα «τα δύο πολιτικά σχέδια» του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας και «ο ελληνικός λαός θα κρίνει ποιο προτιμά από τα δύο». «Αλλά, θα πρέπει να γίνει σε όλο αυτό το διάστημα ένας πολιτικός διάλογος, όχι διάλογος της ατάκας, όχι των fake news, όχι όλα αυτά που ζήσαμε το πιο μεγάλο διάστημα» είπε η υπουργός και συνέχισε: «Είναι μείζων το διακύβευμα, αυτό είναι το σημαντικό.

Ο κάθε πολίτης θα σταθεί απέναντι στην κάλπη και απέναντι στο διακύβευμα του τι θα συμβεί από την επομένη των εκλογών, στη ζωή του, στο σπίτι του, στα παιδιά του, κτλ. Επειδή το διακύβευμα είναι μεγάλο, η στιγμή για τη χώρα είναι κρίσιμη»