Γεννηματά από Πάτρα: “Κάθε ψήφος στο ΚΙΝΑΛ είναι βήμα προς μία δημοκρατική Ευρώπη” | dete

Γεννηματά από Πάτρα: "Κάθε ψήφος στο ΚΙΝΑΛ είναι βήμα προς μία δημοκρατική Ευρώπη"

Μήνυμα ενότητας, συσπείρωσης και νίκης πέρασε η Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της στην Πάτρα.  Συγκεκριμένα τόνισε μεταξύ άλλων: "Σίγουρα θα σηκωθούμε πολύ ψηλότερα! συντρόφισσες και σύντροφοι! Με την ψήφο σας στις 26 Μάη. Ψήφος στο κίνημα αλλαγής τώρα.

Δεν χαρίζουμε ούτε μία ψήφο στον Τσίπρα και στον Μητσοτάκη. Η Πάτρα, η Αχαΐα μίλησε. Πάμε δυνατά, Γιώργο, πάμε μαζί,! Εδώ στην Αχαΐα των Παπανδρέου με εσένα επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο για τις Εθνικές εκλογές αλλά και σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα είναι ένα,  ψήφος αλλαγής για την Ευρώπη και την Ελλάδα.

Δώστε μας τώρα τη δύναμη να κάνουμε την ανατροπή στις εθνικές εκλογές που ακολουθούν. Το Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ κάθε μέρα και πιο δυνατό" και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Είμαστε το προοδευτικό ρεύμα ενάντια στις δύο όψεις της συντήρησης τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία. Οι προοδευτικοί πολίτες ανταποκρίνονται στο κάλεσμα μας. Κάθε μέρα και περισσότεροι. Είμαστε σήμερα μαζί στο Κίνημα Αλλαγής.  Όλοι όσοι στρατευτήκαμε στο ΠΑΣΟΚ, στο Κίνημα που όπως έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε για να «υπηρετεί τον λαό και την πατρίδα».

Είμαστε όλοι μαζί, Σοσιαλιστές, Σοσιαλδημοκράτες, πολίτες και στελέχη από την ανανεωτική αριστερά, το προοδευτικό κέντρο, την πολιτική οικολογία. Είμαστε ξανά μαζί και αγωνιζόμαστε για να γυρίσει σελίδα η Ελλάδα. Οι Ευρωεκλογές είναι κρίσιμες για το μέλλον της Ευρώπης

Να υπερασπίσουμε την ανοιχτή Ευρωπαϊκή Κοινωνία να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τη βία, το φασισμό, τον λαϊκισμό. Αυτό δεν μπορεί να γίνει με τις πολιτικές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος. Με τον Ορμπαν, που μόνο προσωρινά και εν όψει εκλογών, απομακρύνθηκε. Όποιος ψηφίζει Μητσοτάκη λέει ναι στον Βέμπερ ,στη διατήρηση της ακραίας συντήρησης που διαλύει την Ευρώπη. Για να εξηγούμαστε.

Όποιος ψηφίζει Τσίπρα εμπιστεύεται για το μέλλον της Ευρώπης, τον κ. Κούε και την κ. Τόμιτς, την χαοτική ευρωπαϊκή αριστερά στην οποία ανήκει ο κ. Τσίπρας, όχι τους σοσιαλιστές. Για να ξέρουμε τι λέμε. Κάθε Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής, δίνει την δυνατότητα στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές να χτίσουν μια πιο δίκαιη, Δημοκρατική Ευρώπη. Με τον Φρανς Τίμμερμανς στην ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Για αυτή την μεγάλη αλλαγή, καλούμαστε να δώσουμε την μάχη στις 26 Μαΐου.

Νεότερη ενημέρωση: Σε εξέλιξη είναι η ομιλία της Φώφης Γεννηματά στην Πάτρα. Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσε ότι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στην Αχαϊα για τις εθνικές εκλογές θα είναι ο Γιώργος Παπανδρέου.

Στο μεταξύ έγινε ο χαιρετισμός του Γιώργου Παπανδρέου στην εκδήλωση. Το γήπεδο έχει αρκετό κόσμο και το παρών έχει δώσει ο Περιφερειάρχης της Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, αλλά και όλο σχεδόν οι υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές.

Πρώτη ενημέρωση: Ξεκίνησε η ομιλία της  Φώφης Γεννηματά στη συγκέντρωση που γίνεται  στο γήπεδο της ΕΑΠ, στην Πάτρα.

Ήδη ο κόσμος έχει συγκεντρωθεί και υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για την εκδήλωση. Πριν από την  κ. Γεννηματά θα μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου που αναμένεται να αναφερθεί μεταξύ άλλων στο ιστορία του κινήματος στον νομό, αλλά και στο μέλλον που προδιαγράφεται.

Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθεί και η ομιλία της κ. Γεννηματά. Παρόντες θα είναι όλοι σχεδόν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές. Ήδη έχει φτάσει στο γήπεδο της ΕΑΠ η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, αλλά και ο Γιώργος Παπανδρέου. Η αίθουσα είναι κατάμεστη από κόσμο.