ΓΝΩΣΤΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ! Μέντιουμ προέβλεψε την πρωτιά Τσιγκρή! ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΏΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ | dete

ΓΝΩΣΤΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ! Μέντιουμ προέβλεψε την πρωτιά Τσιγκρή! ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΏΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

 

 

Εάν μας το έλεγαν εκ των υστέρων, δεν θα το πιστεύαμε. Όμως, μας το είπαν εκ των προτέρων, άλλο αν μας φαινόταν και τότε απίστευτο, ότι μέντιουμ είχε προφητεύσει την πρωτιά του Άγγελου Τσιγκρή!

Ήταν στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, που ιδιοκτήτης μέσου ενημέρωσης της Πάτρας μας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα σας κάνω μια εκτίμηση που προέρχεται από μέντιουμ. Πρώτος θα είναι ο Τσιγκρής, δεύτερος ο Κατσανιώτης και τρίτος ο Φωτήλας!».

Το άκουσμα της… αστρολογικής πρόβλεψης προκάλεσε πολλά γέλια και τα ανάλογα ειρωνικά σχόλια, όμως ο ίδιος επέμενε για την εγκυρότητα της επικαλούμενος την επαγγελματική αρτιότητα  γνωστής Αθηναίας αστρολόγου που την έκανε.

Υπενθυμίζεται ότι τότε τα προγνωστικά για τις επιδόσεις των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας, που θα εκλέγονταν βουλευτές, ήταν ανάποδα.

Οι περισσότεροι «έβλεπαν» πρωτιά του Ιάσονα Φωτήλα, τον Ανδρέα Κατσανιώτη να επανεκλέγεται και τον Άγγελο Τσιγκρή να «παλεύει» με την Χριστίνα Αλεξοπούλου για την τρίτη θέση, παίρνοντας ως δεδομένο ότι η Νέα Δημοκρατία θα έβγαζε (το πολύ) τρεις βουλευτές.

Τελικά, όμως, έβγαλε τέσσερις, με τον Τσιγκρή να κόβει πρώτος το νήμα και το μέντιουμ να δικαιώνεται!

 

«ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ»

 

Περιττό να σημειωθεί ποια ήταν η αντίδραση του… μιντιάρχη με το που επιβεβαιώθηκε η αστρολογική προφητεία. Άρχισε να τηλεφωνεί σε όσους την είχε μεταφέρει και δεν τον πίστευαν, για να τους πει πολύ απλά βγαίνοντας από πάνω: «Σας τα έλεγα εγώ»,  μιας και όλοι θεώρησαν ότι υπερβάλει και τον αντιμετώπιζαν με θυμηδία.

Όσο για το μέντιουμ, λόγω της… εκλογικής επιτυχίας που σημείωσε, η φήμη του εξαπλώθηκε ταχύτατα σε τοπικό επίπεδο, καθώς καλύτερη διαφήμιση δεν μπορούσε να του γίνει, με αποτέλεσμα πολλοί να θέλουν τώρα να ζητήσουν τις εκτιμήσεις του και τις συμβουλές του για προσωπικά προβλήματα και θέματα που τους απασχολούν!