“Βράζουν” οι Nortenos για τις εξελίξεις στην Παναχαϊκή | dete

"Βράζουν" οι Nortenos για τις εξελίξεις στην Παναχαϊκή

Σε ανακοίνωσή τους οι Nortenos Πάτρας τονίζουν τα εξής: "Οι οκτω υπαίτιοι, της απόλυτης καταστροφής του Ιανουαρίου εως σήμερα, "συζητούν" στα κρυφα, για μεταβίβαση της ομάδας, σε κάποιους αόρατους επενδυτές. Τι κρύβεται, κύριοι; Ποιοί είναι οι σκοποί σας;

Γνωρίζουμε, με ποιούς συναλλάσσονται στα κρυφά! Η ανησυχία μας, είναι εντονότατη. Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε, μας κανουν μη αισιόδοξους και έντονα επιφυλακτικούς, για το που θα καταληξει η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, αν ευοδωθεί!

Το σκηνικό αγωνίας-γελοιότητας, δεν έχει τέλος. Άνθρωποι που κατεχουν 5%, εχουν υπερκεράσει τους πάντες και εμφανίζονται ως αρχινταραβερτζήδες, συνεπικουρούμενοι απο έναν δικηγόρο της Ερασιτεχνικής ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ.

Απο την άλλη, εμφανιστηκαν μέτοχοι, σήμερα, που δηλωνουν παντελή άγνοια, των όσων παρουσιάζονται, ως κακοσκηνοθετημένο θρίλερ. Μέσα σε αυτό το απόλυτο μπάχαλο, ζητείται κάποιος να ενημερώσει τον λαό της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ!

Κύριοι, μετά την οικτρή αποτυχημένη επιλογή του Ιανουαρίου και την απογοήτευση που σκορπίσατε, μια μειοψηφία μετόχων προσπαθεί να ολοκληρώσει την καταστροφή. Μην τους το επιτρέψετε! Αναλάβετε τις ευθυνες σας, επιτέλους! Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού!".