Βενετσάνα Κυριαζοπούλου: Συνεχίζουμε να ζητάμε το αυτονόητο | dete

Βενετσάνα Κυριαζοπούλου: Συνεχίζουμε να ζητάμε το αυτονόητο

«Το Πανεπιστήμιο Πατρών, και οι φορείς της πόλης συνεχίζουν να διεκδικούν το αυτονόητο. Τη διατήρηση της ιδρυμένης Νομικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο. Περιμένουν τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, προκειμένου να εκθέσουν τις απόψεις τους σε ακαδημαϊκό, θεσμικό και κοινωνικό επίπεδο, ευελπιστώντας σε θετική απόφαση της Κυβέρνησης».
Επισημαίνει η πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσάνα Κυριαζοπούλου στην επιστολή που έστειλε στην «Πελοπόννησο» σε συνέχεια του χθεσινού πρωτοσέλιδου που παρουσίαζε το νέο κυβερνητικό «όχι» στην ίδρυση της Νομικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Κι αυτό διατυπώθηκε, όπως έγραφε αποκλειστικά χθες η «Π» από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον περιφερειάρχη Αποόστολο Κατσιφάρα και την πρύτανι Βενετσάνα Κυριαζοπούλου.
Μέσω της επιστολής της η πρύτανις του Πανπειοστημίου Πατρών στέλνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η υπόθεση της Νομικής δεν έχει κλείσει. Αντίθετα καλεί τους φορείς της περιοχής σε συνεννόηση και συνεργασία για τη διεκδίκηση του «αυτονόητου» όπως χαρακτηριστικά σημειώνει.
Μέσω της επιστολής της, η κ. Κυριαζοπούλου κάνει μία ιστορική αναδρομή στη διεκδίκηση δημιουργίας της Νομικής Σχολής.

 

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ