Βασίλης Παπαδημητρίου: Ξεκίνησε από την Πάτρα, διαπρέπει στην Αθήνα | dete

Βασίλης Παπαδημητρίου: Ξεκίνησε από την Πάτρα, διαπρέπει στην Αθήνα

 

Ο 27χρονος Πατρινός, Βασίλης Παπαδημητρίου, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να διαγράψει μια αξιοσημείωτη πορεία ως ηθοποιός.

Έχει παίξει σε μια σειρά θεατρικά έργα όπως στα «Παιδιά στην εξουσία» με τον Σταμάτη Κραουνάκη και τον Γεράσιμο Γεννατά και στην «Αδαμαντία» με τη Μάνια Παπαδημητρίου. Έχει συμμετάσχει σε περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με τις «Εκκλησιάζουσες» του Αλέξανδρου Ρήγα και με τη θεατρική παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» του Κώστα Μαρκουλάκη.

Πέρα από το θέατρο έχει καταφέρει να εμφανισθεί και στην τηλεόραση αφού έπαιξε στην αγγλική σειρά «The Durrells» που γυρίστηκε στην Κέρκυρα και πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Έλληνες ηθοποιοί, Αλέξανδρος Γεωργούλης και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο 27χρονος Πατρινός επελέγη και από τον ΟΠΑΠ να συμμετέχει σε διαφήμιση του Τζοκερ που ξεκίνησε να προβάλλεται στην τηλεόραση τον περασμένο Φλεβάρη.

Ο Βασίλης Παπαδημητρίου είναι ηθοποιός, τραγουδιστής και χορευτής. Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1992 και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν από όπου αποφοίτησε το 2017. Σπουδάζει επίσης μουσική από τα 6 του χρόνια.