Αχαϊα: Την Κυριακή 40θήμερο μνημόσυνο στη μνήμη του Γιώργου Τσουμπρή | dete

Αχαϊα: Την Κυριακή 40θήμερο μνημόσυνο στη μνήμη του Γιώργου Τσουμπρή

Συμπληρώνονται 40 ημέρες από τον θάνατο του εκπαιδευτικού – ηλεκτρολόγου μηχανικού Γεώργιου Τσουμπρή, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών, αφήνοντας πίσω του δύο παιδιά. Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, θα τελεστεί 40θήμερο μνημόσυνο στη μνήμη του, στον Ιερό Ναό Αγ. Φωτεινής Αστερίου του Δήμου Ερυμάνθου.

Σε σχετική ανακοίνωσή του το ΕΕΤΕΜ αναφέρει: «Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 και ώρα: 9:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγ. Φωτεινής Αστερίου του Δήμου Ερυμάνθου, θα τελεσθεί το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του συναδέλφου μας Γιώργου Τσουμπρή, μέλος για πολλά χρόνια της Διοικούσας Επιτροπής του Ν.Τ. ΕΕΤΕΜ Αχαΐας, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ – ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

Ο Γιώργος Τσουμπρής, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε, γεννήθηκε το 1971. Έγινε μέλος της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ το 1997 και έκτοτε ήταν πάντα συνοδοιπόρος και συνεργάτης στους αγώνες της Ένωσης, συμμετέχοντας στα κοινά.

«Υπήρξε αξιόλογος επιστήμονας – συνεργάτης και συνδικαλιστής της ΕΕΤΕΜ Αχαΐας, καθώς και υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου με τον συνδυασμό Αγωνιστική Συσπείρωση, όπου εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος.

Ήταν καθηγητής σε σχολείο με παιδιά με ειδικές ανάγκες.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ – ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ & ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ»