Αχαϊα – Ξεκινούν οι ορκωμοσίες των νέων δημοτικών αρχών – Η Πάτρα κάνει την αρχή | dete

Αχαϊα - Ξεκινούν οι ορκωμοσίες των νέων δημοτικών αρχών - Η Πάτρα κάνει την αρχή

Από τον Δήμο της Πάτρας ξεκινούν, από αύριο Παρασκευή, οι ορκωμοσίες των νέων δημάρχων και δημοτικών αρχών σε επίπεδο νομού Αχαΐας οι οποίες αναλαμβάνουν επισήμως καθήκοντα από τη μεθεπόμενη Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου.

>H ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του Κώστα Πελετίδη και των λοιπών μελών του νέου δημοτικού συμβουλίου Πάτρας θα πραγματοποιηθεί, αύριο Παρασκευή 23 Αυγούστου, στις 7:00μ.μ., στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο στην Ανω Πόλη.

>Ακολουθεί μεθαύριο Σάββατο 24 Αυγούστου, στις 11:00 το πρωί, στη Μαθητική Εστία των Καλαβρύτων, ο ορκωμοσία του νέου δημάρχου των Καλαβρύτων Αθανάσιου Παπαδόπουλου.

>Μεθαύριο Σάββατο 24 του μηνός, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου «Πολύκεντρο» στην παραλία Αιγίου, γίνεται επίσης η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Αιγιάλειας και του δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου.

>Στον Δήμο Δύμης, η νέα δημοτική αρχή του Σπύρου Μυλωνά θα ορκιστεί αυτή τη Δευτέρα 26 Αυγούστου. Η ορκωμοσία θα γίνει στις 8 το βράδυ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Κάτω Αχαΐας.

>Τέλος, την επόμενη Τετάρτη 28 Αυγούστου θα γίνει η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του Ερυμάνθου και του δημάρχου Θεόδωρου Μπαρή. Η ορκωμοσία θα γίνει στις 8:00 μ.μ. στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Χαλανδρίτσας.