Αυτός είναι ο Θέμης Καλαθάς! – Τι είπε ο Ηλίας Τσίπας για το νέο αγοραστή της Παναχαϊκής | dete

Αυτός είναι ο Θέμης Καλαθάς! - Τι είπε ο Ηλίας Τσίπας για το νέο αγοραστή της Παναχαϊκής

Ο Ηλίας Τσίπας βγήκε στην εκπομπή του Αλέξη Διγενή στον Sport Fm Πάτρας και μίλησε για τον επιχειρηματία που φέρνει στην Πάτρα ο Κώστας Κατσουράνης για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Παναχαϊκής.

Ο Ηλίας Τσίπας επιβεβαίωσε στην εκπομπή ότι ήταν αυτός που έπαιξε τον συνδετικό ρόλο ανάμεσα στον Κατσουράνη και στον επιχειρηματία Θέμη Καλαθάς για το θέμα της Παναχαϊκής, ενώ στις δηλώσεις του σκιαγράφησε το προφίλ του επικρατέστερου πλέον ανθρώπου που είναι να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Όπως τόνισε ο Ηλίας Τσίπας για τον ομογενή επιχειρηματία είναι πάνω από όλα άνθρωπος και αναφέρθηκε στα 15.000 ευρώ που έστειλε το περασμένο καλοκαίρι στο Μάτι για την βοήθεια στους πληγέντες από την φωτιά, όταν κάποιον τον είχαν "κράξει" επειδή είχε χαλάσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στο πανηγύρι του χωριού του.

Αναφέρθηκε επίσης στην μεγάλη οικονομική επιφάνεια που έχει ο επιχειρηματίας, τονίζοντας ότι την περασμένη χρονιά σκόπευε να αγοράσει τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Σύμφωνα με τον Ηλία Τσίπα ο Θέμης Καλαθάς είναι αρκετά ζεστός στο να πάρει την Πατρινή ομάδα και έρχεται απόψε να συναντηθεί με τους συμμάχους για να τελειώνει οριστικά το ζήτημα.

Μοναδικός του όρους είναι ένας: Μπροστάρης και αποκλειστικός ηγέτης της Πατρινής ομάδας θα είναι ο Κώστας Κατσουράνης και κανένας άλλος. Δεν του αρέσουν τα πολυμετοχικά σχήματα και οι πολλές φωνές, ενώ έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον βετεράνο άσο της Παναχαϊκής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ομογενής επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται σε Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αυστραλία και Ελλάδα στον χώρο των κατασκευών, είναι κουμπάριος με τον γνωστή τραγουδιστή Βελισσάρη.