Αυτόπτης μάρτυρας για την τραγωδία στις Καμάρες! Κανείς να μην ζήσει αυτό που είδα! ΣΥΓΚΟΝΙΖΕΙ | dete

Αυτόπτης μάρτυρας για την τραγωδία στις Καμάρες! Κανείς να μην ζήσει αυτό που είδα! ΣΥΓΚΟΝΙΖΕΙ

«Κανείς να μη δει αυτό το πράγμα». Συγκλονισμένος ο κ. Κοσμόπουλος, αυτόπτης μάρτυρας του ασύλληπτου δυστυχήματος, μιλάει στην «ΠτΔ» και θυμάται με δέος τα ίδια του τα λόγια. Και τα συαισθήματά του, για ένα θέαμα και ένα συμβάν που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

 

Το θέαμα δεν θα μας το περιγράψει. Μιλάμε για ένα βρέφος και τη γιαγιά του που συνθλίφθηκαν μεταξύ οχήματος και μάντρας, χθες το απόγευμα, στις Καμάρες.

 

Ολα έγιναν αναπάντεχα και αστραπιαία. Και ανεξήγητα. Από όσα ο κ. Κοσμόπουλος, ιδιοκτήτης αρτοποιείου στη γνωστή διασταύρωση της παλιάς εθνικής οδού στον κόμβο των Καμαρών, μπόρεσε να καταλάβει, όλα έγιναν όταν μια Μπε Εμ Βε, με κατεύθυνση από Πάτρα προς Λόγγο πέρασε από το σημείο, με μεγάλη ταχύτητα.

 

Το ΙΧ, που οδηγούσε ένα νεαρό άτομο, έφυγε από την πορεία του. Η γιαγιά με το εγγονάκι της βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο πεζοδρόμιο. Δεν πρόλαβε να κάνει και πολλά. Το αυτοκίνητο, εκτος ελέγχου πλέον, παρέσυρε τη γυναικα και το βρέφος και τους πέταξε με φοβερή ορμή στην παρακείμενη μάντρα.

 

Ακολούθησε πανδαιμόνιο. Και μετά φρίκη, μόλις ο κόσμος, πέριξ, κατάλαβε τι είχε συμβεί. Ο κ. Κοσμόπουλος είχε το θλιβερό «προνόμιο» να δει το αποτέλεσμα. Το μόνο που του έμενε να κάνει ήταν να αποτρέψει τοους άλλους πολίτες να πλησιάσουν.

 

Υπήρξε συνέχεια. Ο οδηγός της BMW επέλεξε να εγκαταλείψει το σημείο, άγνωστο με ποιες σκέψεις. Εγκατέλειψε τα θύματά του, και λίγο παρακάτω, στο ύψος του εγκατέλειψε και το όχημα, για να κρυφτεί, σε κατάσταση ταραχής και απόγνωσης. Αλλά δεν είχε νόημα. Ηταν γνωστός στους πολίτες. Οι αρχές ειδοποιήθηκαν και τον εντόπισαν. Τον επόμενο λόγο θα έχει η δικαιοσύνη όπου και οδηγηθεί ο δράστης ενώ η κοινωνία Καμαρών, Λόγγου και Σελιανιτίκων βράζει για το συμβάν.

 

Τρεις λέξεις από τον πρόεδρο της κοινότητας Π. Τερλέγκα: «Τραγικό γεγονός». Δεν έχει άλλα λόγια. Η οικογένεια των θυμάτων παραθέριζε στην περιοχή. Το παιδί ήταν ενός έτους και πρόσφατα είχε βαπτιστεί. Πράγματι, δεν χρειάζονται άλλα λόγια».
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ