Μπορεί η πλειοψηφία να εκνευρίζεται όταν της εύχονται “καλό χειμώνα” κατά την επιστροφή από τις διακοπές, αφού και μόνο στη σκέψη ότι το καλοκαίρι φεύγει, τη θέση του παίρνει μια μελαγχολία, τα κορίτσια όμως αυτά, ανήκουν στη μειοψηφία που είχε ένα πραγματικά κακό καλοκαίρι, η κάθε μία για δικούς της διαφορετικούς λόγους.

Σκορπιός

Είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα με τα οικονομικά της, τόσο μεγάλο που έφταναν μέρες που ήταν απολύτως άφραγκη και δεν υπήρχε και κανείς να τη βοηθήσει. Και μάλιστα αυτό δεν οφειλόταν σε δικό της λάθος. Δούλευε, προσπαθούσε να κάνει οικονομία αλλά πάντοτε κάτι συνέβαινε και προέκυπταν νέα ανυπολόγιστα έξοδα από το πουθενά με αποτέλεσμα να μένει #broke μια εβδομάδα μετά το έμβασμα του μισθού της. Κουράγιο κορίτσι, το φθινόπωρο τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Τοξότης 

Ακόμη ένα καλοκαίρι που η Τοξότης βγήκε πολλά πραγματικά αποτυχημένα ραντεβού τα οποία κατέληξαν σε πλήρεις αποτυχίες. Γνώρισε και πάλι αρκετούς τύπους οι οποίοι όμως δεν άξιζαν δεκάρα και ακόμα μια φορά το μόνο που πήρε από αυτούς ήταν τα μαθήματά της. Κανένας καλοκαιρινός έρωτας ούτε φέτος για την αμαζόνα του ζωδιακού που συνεχίζει να καλπάζει μόνη της προς τα #fallingleaves του φθινοπώρου χωρίς να έχει χάσει την αισιοδοξία της.

Ιχθείς

Το κορίτσι προσπαθεί όλο το καλοκαίρι να δώσει τέλος στη μακροχρόνια και γεμάτη βαρεμάρα, ανία και άλλα προβλήματα σχέση της με το σύντροφό της να μη συμφωνεί και να τα κάνει όλα πιο δύσκολα από ότι είναι. Όλα ξεκίνησαν δειλά δειλά τον Ιούνιο που είπε να τα παιξει ή όλα ή τίποτα γι αυτή τη σχέση. Τον Ιούλιο συνειδητοποίησε πως πρέπει να χωρίσει και όλο τον Αυγουστο προσπαθεί να τα καταφέρει. Οι πρώτες βροχές του φθινοπώρου θα τα ξεπλύνουν όλα. Υπομονή.