Τη δυσκολότερη φάση της ζωής της φαίνεται πως περνά η οικογένεια της Beyoncé, αφού η κατάσταση της υγείας του πατέρα της σταρ βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε κίνδυνο.

Ο Mathew Knowles, στα 67 του χρόνια, αποκάλυψε στην αμερικάνικη εκπομπή  «Good Morning America», ότι διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου και πρέπει από εδώ και στο εξής να δώσει τη δική του μάχη για τη ζωή. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, μια μορφή καρκίνου που συνήθως εμφανίζεται στις γυναίκες, ωστόσο υπάρχουν και εξαιρετικά σπάνιες αναφορές και στους άνδρες, άνω των 60 ετών.

Ο πατέρας της ποπ σταρ είπε πως είχε παρατηρήσει μια επαναλαμβανόμενη κηλίδα αίματος στις μπλούζες του και η σύζυγός του πρόσθεσε πως είχε δει το ίδιο στα σεντόνια τους. Τότε έσπευσαν να επικοινωνήσουν με το γιατρό του και έπειτα από μαστογραφία, ανακάλυψαν ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού.

«Είναι τα γονίδια. Επίσης σημαίνει πως τα παιδιά μου έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα, διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο, ακόμη και τα εγγόνια μου κινδυνεύουν περισσότερο. Αλλά το διαχειρίστηκαν όπως έπρεπε- πήγαν και έκαναν την εξέταση», δήλωσε ο Mathew Knowles στην εκπομπή «Good Morning America».

«Έχω τέσσερα πράγματα για να ανησυχώ: καρκίνος του προστάτη, καρκίνος στο πάγκρεας, μελάνωμα και καρκίνος του μαστού. Για την υπόλοιπη ζωή μου πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός και να κάνω όλες τις εξετάσεις», πρόσθεσε.

Πλέον, παραδέχθηκε ότι πρέπει να προσέχει πολύ περισσότερο στην καθημερινότητά του και ότι βλέπει τον κόσμο αλλιώς. Πράγματα που φαινομενικά έμοιαζαν σημαντικά, τώρα δεν είναι, είπε στο ABC.

Ο Mathew Knowles έχει υποβληθεί ήδη σε μια επέμβαση και προγραμματίζει να προχωρήσει σε δεύτερη αφαίρεση μαστού τον επόμενο χρόνο, προκειμένου να μειώσει τον κίνδυνο.

πηγή: marie-claire.gr