Από παιδί θαύμα του Hollywood σε ψυχιατρείο, και τώρα ξανά στη κανονική ζωή | dete

Από παιδί θαύμα του Hollywood σε ψυχιατρείο, και τώρα ξανά στη κανονική ζωή

Eνώ ήταν στα καλύτερά της όσον αφορά την καριέρα της, η Amanda Bynesκατέρρεε μέρα με τη μέρα.

Κάθε τόσο, βίντεο στα οποία φαινόταν η ίδια να παραμιλά ενώ ήταν μόνη της ανέβαιναν από κόσμο που την αναγνώριζε στο δρόμο, τα tweets που ανέβαζε στο λογαριασμό της ήταν απαράδεκτα, ενώ η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, όταν έβαλε κατά λάθος φωτιά στον εαυτό της.

Ανάμεσα σε όλα, τουίταρε πως ο πατέρας της την κακοποιούσε όταν ήταν μικρή, όμως έπειτα έσβησε αυτές τις αναρτήσεις και έγραψε πως όσα λέει της τα υπαγορεύει το μικροτσίπ που έχει στον εγκέφαλο.

H Amanda ήταν ένα παράδειγμα προς αποφυγήν.

Σήμερα, 4 χρόνια μετά τη θεραπεία της η Amanda επέστρεψε και έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Paper.

"Έκανα χρήση κάνναβης για πολλά χρόνια και ήμουν ΟΚ, αλλά για κάποιο λόγο άρχισε ξαφνικά να με επηρεάζει. Δεν ξέρω αν ήταν ψύχωση που προκαλείται από ναρκωτικά ή κάτι άλλο, αλλά επηρέασε τον εγκέφαλο μου με διαφορετικό τρόπο από ό, τι επηρεάζει άλλους ανθρώπους. Αλλάξε τελείως την αντίληψή μου για τα πράγματα." παραδέχεται.

Είναι νηφάλια εδώ και 4 χρόνια ενώ σπουδάζει Σχέδιο Μόδας. Το να πει κανείς ότι η Amanda έχει περάσει απλώς δύσκολα τα τελευταία χρόνια θα ήταν το λιγότερο αλλά όσα και αν έγιναν η ίδια δεν το βάζει κάτω. Το καλύτερο; O κόσμος δεν θα μπορούσε να είναι πιο υποστηρικτικός!

Break the Internet: Amanda Bynes

Having spent years out of the spotlight, Amanda Bynes is ready to gingerly step back in and open up about her tumultuous — and remarkable — journey.

papermag.com

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter