Αποκτήστε προπληρωμένη κάρτα μέσα από το κινητό σας! | dete

Αποκτήστε προπληρωμένη κάρτα μέσα από το κινητό σας!

Η πρώτη mobile εφαρμογή στον ελληνικό τραπεζικό χώρο για έκδοση και διαχείριση κάρτας αποκλειστικά μέσω κινητού τηλεφώνου είναι πραγματικότητα και ακούει στο όνομα «bleep».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Alpha Bank η εφαρμογή «συνεχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και να διακρίνεται για την καινοτομία της».

Σε μόλις 7 μήνες από την παρουσίασή της στην ελληνική αγορά η εφαρμογή «bleep» έλαβε σημαντικά βραβεία, όπως το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Digital Innovation» των e-volution awards και το βραβείο «Ομάδα της Χρονιάς: Εξυπηρέτηση της Χρονιάς» (κατηγορία Μεγάλος Οργανισμός) στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών, ενώ πρόσφατα διακρίθηκε και ως «Προϊόν της Χρονιάς» στην κατηγορία «Τραπεζική προπληρωμένη κάρτα», στο πλαίσιο της πανελλήνιας καταναλωτικής έρευνας της εταιρίας IRI.

H καινοτόμος εφαρμογή της Alpha Bank, όπως επισημαίνει η τράπεζα στην ανακοίνωσή της, παρέχει ευκολία, ταχύτητα και ευελιξία στις καθημερινές συναλλαγές, καθώς μέσω του «bleep app», o χρήστης εκδίδει, φορτίζει και διαχειρίζεται την προπληρωμένη, επαναφορτιζόμενη κάρτα «bleep».

Η έκδοση της κάρτας ολοκληρώνεται σε πέντε λεπτά, χωρίς να απαιτείται επίσκεψη σε τραπεζικό κατάστημα και είναι άμεσα διαθέσιμη για ηλεκτρονικές αγορές. Στη συνέχεια, η κάρτα αποστέλλεται και ταχυδρομικά για αγορές και σε φυσικά καταστήματα.

H εφαρμογή διατίθεται για λειτουργικά Android και iOS και απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως από την τράπεζα με την οποία συνεργάζονται. Μέσω του «bleep app», ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να φορτίζει την κάρτα του χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα από οποιαδήποτε τράπεζα, να ελέγχει τις κινήσεις και το διαθέσιμο υπόλοιπό της και να αξιοποιεί καινοτόμες λειτουργικότητες, όπως την ενεργοποίηση της κάρτας και λήψη του PIN της με SMS και την προσωρινή απενεργοποίησή της, ξεχωριστά για ηλεκτρονικές αγορές και αγορές σε φυσικά καταστήματα.

«Είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με το στρατηγικό μας στόχο για βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών. Η πρωτοποριακή αυτή λύση της Alpha Bank διαγράφει ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά, καθώς ολοένα και περισσότεροι σύγχρονοι καταναλωτές αναγνωρίζουν τα σημαντικά πλεονεκτήματα που τους προσφέρει και την επιλέγουν για τις καθημερινές τους συναλλαγές» αναφέρει ο Δαμιανός Χαραλαμπίδης, εντεταλμένος γενικός διευθυντής - Chief Digital Officer και Retail Banking Products της Alpha Bank, επισημαίνοντας ότι η εφαρμογή αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακού Μετασχηματισμού» της τράπεζας.